Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)
Лудница :guitar:

На главата Jackson ли пише?! :headbang:

Да Jackson e, и повярвай ми аз също бях толкова изненадан че доживях да се докосна до истинското нещо!Нещо повече - притежавам една от тях(Jackson Randy Rhoads RR3).

Това е един от случаите, когатао се казава The Dream Came True!

Редактирано от edgecrusher
Отговорено

И аз съм свирил на тая китара :headbang:

:violin: :violin: :violin: имаше Мно0-0-0-0-го Метъл в Нея да.......

Ако не се лъжа някъде из шумен трябва да се подвизава китарката ..освен ако не е препродадена на някъде...

Отговорено

Супер изглежда китарата. А както се разбира е и с архивна стойност ;) Самоделка е, така ли?

Е-е, славни времена са били :headbang:

Отговорено
Майстора и беше единия китарист на IRA DEUM(Шумен) - Геша...

Тва ли е пича дето е правил моята китара - Univox-a :(

Аз после смених всичко по нея,прагове,ключове,адаптер...

Стана полу-западна!

И аз натам съм тръгнал :P

Отговорено
Тва ли е пича дето е правил моята китара - Univox-a ?

Не,Univox ги правеше друг човек - Цветан Димитров.Той не беше групар,но му разбираше от китари и то много.До колкото знам в момента живее в София ,но не се занимава с китари повече.

Отговорено

Много майстори в Шумен бе :( Кво правите там? Дърводелски регион :P :green:

Иначе китарата си е яка и като я постегня грешка няма да има.

Отговорено

И мойто дърво е от Геша. Даже го мернах един ден по пиротска. Тоз Геша големи спомени е оставил в Шумен. А Цецо го издирвам под дърво и камък и няма намиране. :guitar: Ех хубави спомени.

Отговорено
А Цецо го издирвам под дърво и камък и няма намиране. :guitar:

Ако го намериш му кажи че ще му е мноо интересно да скива едно свое старо произведение :(

• 2 months later...
Отговорено
Бях на купон, забелязах китара в калъф и реших да се покажа колко много свиря. Китарата беше Orpheus Flying V. Или поне така реших да я нарека. Формата и е V, грифа си е орфейски.

С 4 адаптера, групирани два по два и мнооогооо потенциометри. За съжаление не можах да я включа за да я чуя.

Някой сблъсквал ли се е с такова нещо!? ;)

;) hey what the... ;) Тва требе да се види. Дай снимки некви.

Отговорено

Ма орфейките /с леки подобрения/ никак не са зле: аз още и са кефя на мойта - леко дялнат гриф, тук-таме пипнато, други опъвачи, е, ел.част трябва да се смени, с добри адаптери грейва :idea:

Отговорено

Ми аз в момента разказвам играта на една Кремона и като/ако стане готова ще видите кво име съм и замислил.

Иначе искам да попитам: фирмата "Орфей" съществува ли все още? И въобще това държавен завод ли е било или някакво частно цехче?

Спомнянм си реклама на тяхна електрическа китара по БНТ - фалеха се, че някакъв италиански музикант, участник в конкурса Сан Ремо, свирел с китара Орфей.

PS:

sa6tiat, не че мадамата от аватара ти не ме кефи, ама почваш да ме плашиш, батко!