разбойник Публикувано Февруари 13, 2015 Share Публикувано Февруари 13, 2015 http://www.sonicscoop.com/2015/02/12/10-classic-albums-made-outside-the-recording-studio/ 7 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
blr Отговорено Февруари 13, 2015 Share Отговорено Февруари 13, 2015 Peter Gabriel e "наследил" този метод на работа от Genseis. Някои от албумите с него са записвани така, мисля че "The Lamb Lies Down on Broadway" е един от тях. Genesis продължават този начин на работа и след като той напуска. Ето едно видео за записването на Мама: 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
разбойник Отговорено Февруари 13, 2015 Автор Share Отговорено Февруари 13, 2015 (Редактирано) Най-много ме впечатли как Брус Спрингстийн решил да издаде демозаписите за албума Nebraska, правени в спалнята му, защото му харесвали повече от студийния запис Редактирано Февруари 13, 2015 от разбойник Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
blr Отговорено Февруари 13, 2015 Share Отговорено Февруари 13, 2015 Нищо чудно. Записът преди всичко трябва да улови емоция и атмосфера. Това, според мен е и основната причина много артисти да предпочитат да записват на места, на които се чувстват добре и които биха стимулирали тяхната креативност. Съвременните дигитални записи, с тяхната напомпаност и инженирана перфектност са в в голяма степен стерилни. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
exxct Отговорено Февруари 13, 2015 Share Отговорено Февруари 13, 2015 Невероятно как е записан този велик албум на Пърпъл 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts