AXE Отговорено Февруари 20, 2005 Отговорено Февруари 20, 2005 Абе Росене, то аз вече съм ви хвалил парчетата с Фена. Ама я да те питам - как го вадиш тоя плътен звук? За ритъма става дума - дори като свириш отделни ноти звучат малко като акорди. Какви ефекти и какви стурни? Иначе Аз съм фен. И само да кажа - абе диста не е ли с малко повечко жужене отколкото трябва :think: Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 20, 2005 Автор Отговорено Февруари 20, 2005 (Редактирано) Ами откакто имам PODXT на Line6 свиря само с него.Използвам само един амп симулатор който се казва Lunatic и добавям съесем малко Tubescreamer на входа. В края на веригата е включена симулация на кабинет 4X12 Celestion и SM-57 пак от XT-то .Това е , няма нищо допълнително освен дилей на солата.Ползвам една и съща бленда и за солото и за ритъма.Може би ти се струва плътно щото ритъм китарите са дублирани в двата канала.Опитай да запишеш у вас някакъв ритъм като го дублираш в ляво и дясно ... ефекта е по плътно и обемно звучене ... а за жуженето ...... може би наистина го има ...ми трябва да седна да поработя върху това за да го изчистя ...може би малко игра с EQ де да знам ааааа струните са 11-ки Редактирано Февруари 20, 2005 от DeathZone Цитирай
AXE Отговорено Февруари 20, 2005 Отговорено Февруари 20, 2005 Якооо и аз мисля някой ден да се сдобия с такова чудовище Tubescreamer от процесора ли е, или от фена А ритъм китарите как са дублирани - копи-пейст от един запис или са два отделни записа? (откакто разбрах че солото на Creeping Death било дублирано, НИЩО в тая насока не може да ме впечатли ) П.П. Line 6-a Live версията ли имаш или обикновената? Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 20, 2005 Автор Отговорено Февруари 20, 2005 (Редактирано) задължително записани на два пъти , все едно двама свирият едновременно , иначе ефекта не е толкова силен , Tubescreamer-а е от ефекта като симулация , но мога да кажа че доста прилича на тоя на Ники , а за дублирането мистър Петручи е доста напред с материала . при него май почти всяка ритъм китара се дублира а ефекта ми е обикновенния , но имам отделно педалиера , така че става и за Live свирене ) Редактирано Февруари 20, 2005 от DeathZone Цитирай
Sandro Отговорено Февруари 25, 2005 Отговорено Февруари 25, 2005 С една дума - много здраво....продължавай в същия дух човече....и аз щях да постна нещо ама ме е срам Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Февруари 25, 2005 Отговорено Февруари 25, 2005 С една дума - много здраво....продължавай в същия дух човече....и аз щях да постна нещо ама ме е срам Постни постни Няма да е по-смешно от играта ти на Call of Duty Цитирай
MDFk Отговорено Февруари 25, 2005 Отговорено Февруари 25, 2005 Гооот и 2те ..продължавайте с яката тресня :guitar: Цитирай
black_waltz Отговорено Февруари 25, 2005 Отговорено Февруари 25, 2005 "suho"-то направо ме размаза, адски яко е направено и соунд-а е трепач мога да кажа само продължавай в същата насока, кефиш яко Цитирай
spotlight_kid Отговорено Март 2, 2005 Отговорено Март 2, 2005 Аве що мамите хората тва не е сухо ами е доста сочно..много як саунд супер изсвирено :violin: :guitar: Цитирай
DeathZone Отговорено Март 2, 2005 Автор Отговорено Март 2, 2005 благодаря за хубавите коментари , то едното парче е почти готово само чакам НикиФена да си изпее вокалчетата и все още се чудя дали аз да пея тоя припев или да бъде с женски глас .... или някой по кадърен от мен за тоя тип пеене щото аз определено не се считам за певец ... само да стане и го поствам да си кажете тежката дума Цитирай
jFog Отговорено Март 2, 2005 Отговорено Март 2, 2005 Аре ся да видим кой ще ми ги прати че и аз да им се покефя да го еа чакам колети jfog007@yahoo.es Цитирай
DeathZone Отговорено Март 2, 2005 Автор Отговорено Март 2, 2005 пращам , даже ще ти пратя почи завършения вариант та да ми кажеш какво ти харесва и какво не ...... Цитирай
jFog Отговорено Март 2, 2005 Отговорено Март 2, 2005 Ебах ти палавото парче много кефи.Това с двата вокала е много гот. На мен ми хареса поне, гледам и на другите.Особенно веселата част много трошаща Евентуално малко да видите барабанките едно притропване на друга каса в бързата част ще дойде на място.И по малко среди евентуално... оффффф чувствам се неловко в такива моменти( като се правяна критика на по можещи от мен) ама ... п.с.Не търсете женски вокал Може пъ и да стане беш ли маа му така си е добре според мен,но трябва да пробвате.аки ви сърби. И двамата може те да пеете опреелено. п.с.с.Едно пого завъртам на това нещо бедна ви е фантазията....за три коли да ударя и ставам като вятърна мелница ...а и може би по малко сола няма да навреди... може би. Цитирай
DeathZone Отговорено Март 2, 2005 Автор Отговорено Март 2, 2005 благодадаря , ще се вслушаме ... пък карайния резултат трябва да е добър надявам се ..... дано скоро да стане .... Цитирай
Recommended Posts