DeathZone Публикувано Февруари 11, 2005 Публикувано Февруари 11, 2005 (Редактирано) Дали има живот у тва семпълче .... и дали не стана боза към края Нещо сухо Май нещо се умотАх Редактирано Февруари 11, 2005 от DeathZone Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 11, 2005 Автор Отговорено Февруари 11, 2005 (Редактирано) Добавям и едно творение което надявам се скоро ще се превърне в красива мелодична песен Изпълнители: Ники Фен - бас, вокали , аранжимент Росен -китари , вокали , аранжимент nikiworks текста е древен санскриптски с леки отенъци на сепултурски но тва няма да трае дълго скоро ще запишем пеено с по съвременен текст на небезизвестния наш общ приятел Slarti Редактирано Февруари 11, 2005 от DeathZone Цитирай
Putniq Bega4 Отговорено Февруари 12, 2005 Отговорено Февруари 12, 2005 Добавям и едно творение което надявам се скоро ще се превърне в красива мелодична песен Изпълнители:Ники Фен - бас, вокали , аранжимент Росен -китари , вокали , аранжимент nikiworks текста е древен санскриптски с леки отенъци на сепултурски но тва няма да трае дълго скоро ще запишем пеено с по съвременен текст на небезизвестния наш общ приятел Slarti лелеелелелеееееееееееееееее МАНИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ :green: :green: :green: :wall: :wall: Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 12, 2005 Автор Отговорено Февруари 12, 2005 точно ти ли го казваш :green: :guitar: :green: Цитирай
Delyan Отговорено Февруари 12, 2005 Отговорено Февруари 12, 2005 (Редактирано) "nikiworks" :wall: :wall: :wall: :guitar: :guitar: ... или с други думи - ЖЕСТОКО!!! и в буквален и в преносен смисъл!!! :guitar: Редактирано Февруари 12, 2005 от Delian Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Февруари 12, 2005 Отговорено Февруари 12, 2005 Мали, тва nikiworks е много здраво! Малко прогресив ми идва на местата с чистия вокал, но хибридизацията е много успешна и много интересна. Пък и звукът е много як, за свиренето/пеенето да не говоря... :guitar: Цитирай
Leogoth Отговорено Февруари 12, 2005 Отговорено Февруари 12, 2005 цепи мрака =) много добро и много професионално =) Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 12, 2005 Автор Отговорено Февруари 12, 2005 Благодаря за хубавите думи ... знам колко още има да се работи по тея идеи ама е важна подкрепата ...... Успех на всички в музикалните начинания Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 12, 2005 Автор Отговорено Февруари 12, 2005 (Редактирано) Все още тая надежда да спретнем едно парче с Делян и Митака ..... еи палавници ако искате и имате подходяща идея за съвместно бичене айде давайте я ... Редактирано Февруари 12, 2005 от DeathZone Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Февруари 12, 2005 Отговорено Февруари 12, 2005 Ами "Тримата от запаса"? Не сте ли вие тримата? То беше много яко, но да ме утрепете не мога да позная кой коя партия свири - а иначе тримата имате съвсем различен стил... :think: Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 12, 2005 Автор Отговорено Февруари 12, 2005 ми той Делян беше писал там кой къде бичи ... ама верно всеки е много различен Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Февруари 12, 2005 Отговорено Февруари 12, 2005 Недогледал съм, простете. Ама и да не се знае кой къде пак е много яко. А "сухото" сега чух - и то е много идейно - малко Annihilator пиниз на места; интересно е. Бтв, що, аджеба, се казва сухо? Не вдявам....ама то често ми се случва. Но във всеки случай: ИСКАМЕ ОЩЕ. Цитирай
Recommended Posts