IvanDTr Отговорено Ноември 7, 2004 Отговорено Ноември 7, 2004 makatol е прав При мен Гигабайт, Виа чипсет 2500+ 512 ДДР 330 след инсталирането на двата плъгина Нуендо 2.2.0.35 25%... Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 7, 2004 Автор Отговорено Ноември 7, 2004 makatol е правПри мен Гигабайт, Виа чипсет 2500+ 512 ДДР 330 след инсталирането на двата плъгина Нуендо 2.2.0.35 25%... бахти ми то много зле... сигурно на мен е като при вас от чипсета ми Нфорс 2 и от тва че рамта ми е дуал канал на 400 мгц при мен е на 40 % а процесора ми е на 1600+ или 1400 реални процесора ми е модел Атлон Хп паломино Цитирай
makatol Отговорено Ноември 7, 2004 Отговорено Ноември 7, 2004 30%... какви ви ся ядрата на процесорите и какви ви са чипсетите на дъната!?!? T-bred B (166*12=2.0Ghz), sl-75frn2-l nforce2 chipset... Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 7, 2004 Автор Отговорено Ноември 7, 2004 :think: thanks a я кажи мърда ли скалата за процесора в нуендото или стои бетон... и ако ти се занимава запиши на всеки трак по 50 ск китари различни а на трак а с гуитар рига некво соло да речем и тогава пак виж процесора И друго нали са включени и 2 та реверба и компресорите и дилея моля! Цитирай
Roland Отговорено Ноември 8, 2004 Отговорено Ноември 8, 2004 Здравейте, аз съм Roland-kакъвто ми е клавираи също бих желал да се науча да боравя със CUBASE SX-например CUBASE SX-2.Дори преди време си намерих литература по въпроса,обаче софтуера който изтреглих от Нета беше дефектен.Моля ви,ако някой знае линкове на CUBASE SX със кракове да ми каже.Багодаря Цитирай
IvanDTr Отговорено Ноември 8, 2004 Отговорено Ноември 8, 2004 Здравейте,аз съм Roland-kакъвто ми е клавираи също бих желал да се науча да боравя със CUBASE SX-например CUBASE SX-2.Дори преди време си намерих литература по въпроса,обаче софтуера който изтреглих от Нета беше дефектен.Моля ви,ако някой знае линкове на CUBASE SX със кракове да ми каже.Багодаря ***Линкът е изтрит от Armaggideon, от уважение към авторските права*** Айде да ти е хайрлия! Цитирай
AXE Отговорено Ноември 8, 2004 Отговорено Ноември 8, 2004 ***Линкът е изтрит от Armaggideon, от уважение към авторските права*** Correct Цитирай
makatol Отговорено Ноември 10, 2004 Отговорено Ноември 10, 2004 :think: thanks a я кажи мърда ли скалата за процесора в нуендото или стои бетон... и ако ти се занимава запиши на всеки трак по 50 ск китари различни а на трак а с гуитар рига некво соло да речем и тогава пак виж процесора И друго нали са включени и 2 та реверба и компресорите и дилея моля! мърдаше до 35%... всичко беше включено... сега нещата са по различни, защото съм downclock-нал процесора временно на 1,67 Ghz Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 10, 2004 Автор Отговорено Ноември 10, 2004 :think: thanks a я кажи мърда ли скалата за процесора в нуендото или стои бетон... и ако ти се занимава запиши на всеки трак по 50 ск китари различни а на трак а с гуитар рига некво соло да речем и тогава пак виж процесора И друго нали са включени и 2 та реверба и компресорите и дилея моля! мърдаше до 35%... всичко беше включено... сега нещата са по различни, защото съм downclock-нал процесора временно на 1,67 Ghz Da... Мерси! Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 10, 2004 Автор Отговорено Ноември 10, 2004 А за Семпрон някой знае ли нещо по добре ли ще е от Атлон хп на 1600 Цитирай
makatol Отговорено Ноември 10, 2004 Отговорено Ноември 10, 2004 А за Семпрон някой знае ли нещопо добре ли ще е от Атлон хп на 1600 мисля, 4е ще е по-добре.... тук има ревю на Sempron 2600+ vs Mobile Barton 2600+ Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 10, 2004 Автор Отговорено Ноември 10, 2004 hmmmm da ne se nabutam.... puk si mislq che ako dobre pone da ne e po zle.... Цитирай
phile Отговорено Ноември 10, 2004 Отговорено Ноември 10, 2004 sorry che se namesvam taka bez da doprenesa mnogo, no: Edin vqpros: Izkliuchili li ste si vsichkite daemoni i services na XP koito niamat vrqzka s music software?!?! Okazva ogromno vlianie v performance Sorry i che ne moga da napravia test-a, prosto niamam pc, svobodno za musica, a mashinata za production e Mac....... (opredeleno ne iskam da zapochvam platform wars obache pc nikoga niama da barna za music .... prosto mac si e mac i vednqj opitash li go.....) Цитирай
Recommended Posts