Jump to content
Българският форум за музиканти

Sign in to follow this  
musicman

Kemper Remote - педалиера с луупър

Recommended Posts

Статията е препечатана от сайта www.muzikant.org  Автор: G.Varbanov

 

Фуутсуич направен специално за KEMPER PROFILER AMP
RemoteSide.jpg
Profiler Remote е изключително важно допълнение, с което контролирате Kemper Profiler процесора. Екипът на Kemper е отделил изключително много време, за да създаде тази лесна за употреба педалиера. Тя е специално разработена, за да се ползва с Kemper Profiler без да са ви нужни умения и знания за работа с MIDI.
Големият ярък дисплей е направен така, че да е достатъчно отчетлив при гледане от разстояние, а шасито е здраво като танк. Това е правилната рецепта за музиканти, които често пътуват и свирят на тъмни сцени.
Пет бутона ви позволяват бърз достъп до пет различни програми (“Rigs”) , а чрез системата за смяна на банки можете да сменяте пресетите. Има отделни бутони за тунер, тап темпо и достъп до ексклузивния нов луупър.
Педалиерата се свързва с един Ethernet кабел към Kemper процесора. Не е нужно отделно захранване, тъй като в компелекта има включен 7 метров кабел който подава захранване чрез Phantom Power.
RemoteFront.jpg
ЛУУПЪР
Има нещо магическо в луупърите, независимо дали ги използвате, за да създадете многопластов свят изграден от звуци или репетирате сложни съчетания.
С натискане на един бутон тази педалиера се превръща в лууп контролер. Луупнатите звуци могат да се записват, надграждат или изтриват с помоща на отделни бутони. Максималната продължителност на лууп сигнала е 30 секунди. Лууп функцията е ексклузивна за собствениците на този продукт.
RemoteBack.jpg

За повече информация: http://www.kemper-amps.com/remote

Коментирайте статията в нашия форум.
Прочети още.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.