shtrexa Публикувано Януари 19, 2015 Публикувано Януари 19, 2015 Здравейте, приятели! Това е новата ми песен, посветена на астронавтиката и изследването на космоса. Ще се радвам ако споделите мнението си - добро или лошо! Приятно слушане! Благодаря! :-) Цитирай
TONY Отговорено Януари 20, 2015 Отговорено Януари 20, 2015 Интереса ми да чуя парчето е, че и аз имам песен на тема овладяване на космоса. Хубавото и интересното е, че музикално песните ни нямат нищо общо. /ако решиш да чуеш моята, която е домашно демо, ще ти дам линк/ Щом си готов да чуеш мнение , добро или лошо, ето какво ми мина през главата, след 3 прослушвания. Има някакви моменти, които звучат стандартно, може би някакъв спомен за Тото, може би прекалено мелоди. Песента е доста добра, ако се заслушаш внимателно. Би могла и да бъде още по-добра. На първо място, щом си решил на английски, поработи още върху английският. На моменти си се чува бг английският, който никога не ме кефи. Но пък си и личи , че си работил сериозно върху английският си, но ще трябва още малко ( знаеш как се справят шведите с английският). Примерно би могло на припевите да има отдолу леки драйв китари, под акустичните. Понеже не знам сам ли си записвал или с помощ на други музиканти, може да споделиш. Като цяло е записано и звучи много добре. Акустичните ритъм китари и солото на електрическа са повече от ОК, ако ти си ги свирил - аплодисменти Гледах в тубата едно друго твое - с едни мацки на плажа, това е голяма крачка напред, даже няколко. Мисля, че имаш подходящ глас за хеви метъл, виждам, че по музика и визия нямаш общо с него, уви. 1 Цитирай
shtrexa Отговорено Януари 22, 2015 Автор Отговорено Януари 22, 2015 (Редактирано) Здравей! Благодаря ти за изчерпателното мнение! :-) Разбира се, че искам да чуя демото ти, щом е за Космоса и е авторско - винаги! По принцип, когато правя песни, гледам да пиша сам аранжиментите, но в крайния вариант винаги инструментите са изсвирени на живо под мои наставления, за по-добро звучене. Имам домашно студио и само барабаните ги записваме в отделно, защото знаеш как е със съседите. Всички китари са писани от мен във всичките ми песни. Китарист съм по професия и образование. Иначе стилът на другата песен, която си слушал повече ми приляга. :-) Редактирано Януари 22, 2015 от musicman Не цитирай предходно мнение! Цитирай
Recommended Posts