dushkov Публикувано Януари 10, 2015 Публикувано Януари 10, 2015 Ще се радвам да споделите мнение колеги И за много години! https://www.youtube.com/watch?v=6HvUEQBXxCY Цитирай
TONY Отговорено Януари 10, 2015 Отговорено Януари 10, 2015 Като никой не казва, аз да си кажа мнението,. Всичко е ок, изпълнение, композиция, текст, звук. Но е много Дрийм тиътър, направо сте направили ново парче на Дрийм тиътър. Така поне на мен ми звучи, дали е добре или не Вие си знаете. Не го казвам като критика, защото тези дни си правя едно мое, което е много Ац/Дц. Успех на бандата, супер сте. Цитирай
Fashion Отговорено Януари 10, 2015 Отговорено Януари 10, 2015 На мен много ми харесва! Поздравление за свършената работа.Голям фен съм на прогресив-метъла и подобна музика да се чува в Бг изпълнение е балсам за душата ми. Цитирай
mita4eto1977 Отговорено Януари 11, 2015 Отговорено Януари 11, 2015 Супер е песента, само напред и успех ви желая!!! Цитирай
Recommended Posts