Spaz Отговорено Февруари 12, 2005 Автор Отговорено Февруари 12, 2005 Weрно ли те разбих бе? Са ше тръчна до мЪгазина за лепило. Ше те залепиме и ше станеш като новъ. Иначе. По БТВ ....ъъъ... тва беше друго. Значи седя си на компютъра. Спамя в един друг форум. (Е те там съм спамър) Гледам през джама и отново има скапан $%№!$#%@$№@%$@%№@%№@%&№!#&№ сняг и респективно студ. Аз съм бос. Закусвах ей са. Няма вода. Как по дяволите да се изкъпя? Аре да пребиеме Софиянски с павета набутани във възглавница та да не му остават синини ... И фсичко шТе е добре. Да. Баси. Как може да съм звезда, а в стаята ми да е такъв клинч. Не е редно! Как бих могъл на студено да сътворя мастерпиис като последния албум на DIDO с продължителност 40 минути? Как е възможно това? Фсе пак тя използва 2 такта и половина, които в края на крайата са един, ама не мое да се работи на такъв студ. Лоша работа. Цитирай
YtseJam Отговорено Февруари 12, 2005 Отговорено Февруари 12, 2005 На крив уй и вуната му пречи. Цитирай
Spaz Отговорено Февруари 12, 2005 Автор Отговорено Февруари 12, 2005 Twa е го разбрах много. Ф смисъл, че на днешно време всяка себеуважаваща се нали трябва да се бръсне ебаси. Аз как бръсна кривия и нищо не казвам баси? Не е чесно. Както и да е. В стаята ми вече Е топло. Разсвирих се малко с All Of The Above на Тransatlantic, но спрях по средата щото ми стана мъчно за наще (песента е половин час) и така. :/ Са мисля да направя едни банерчета за едно сайтче щото шефа каза,ЧЕ старите не му харесват. Е такова. Цитирай
Steve_Vai Отговорено Февруари 12, 2005 Отговорено Февруари 12, 2005 Поне парчето на Трансатлантик е страхотно! Пък щом ти е топло, всичко е наред! Цитирай
Spaz Отговорено Февруари 12, 2005 Автор Отговорено Февруари 12, 2005 Тва парче като го свиря секса ми се струва като лееееекичък гъдел. Музиката е най-уникалния кеф във вселената май. Цитирай
sa6tiat Отговорено Март 27, 2005 Отговорено Март 27, 2005 Те ти булка Спасовден! Салюти, кефите ме махимално, но да внимаваме с това, що причаме, щото от него ще се осъдим. Край на цитата. Надявам се на срещата някъде във времето, за пространството не се знае. Аферим! Цитирай
nikitka Отговорено Април 6, 2005 Отговорено Април 6, 2005 Те са велики музиканти. Имати си барабанист и манекен в едно. Те са велики музиканти. Имати си барабанист и манекен в едно. :killyou: :killyou: Цитирай
sw1tched Отговорено Април 7, 2005 Отговорено Април 7, 2005 Иам алуди а6 и 6 хии марки. Държа да спомена че 100 от тези марки аз съм ги дал и понякога даже аз свиря на еквивалента им. Цитирай
evans Отговорено Април 14, 2005 Отговорено Април 14, 2005 ти като има6 6000 марки за6то не спонсорира6 форума за да стане по добър знам 4е ба6та ти има мангизи Цитирай
Recommended Posts