Demiurg Отговорено Февруари 16, 2005 Share Отговорено Февруари 16, 2005 За нов собственик в "Кремона" се говореше още преди 5-6-7 години . Няколко баса имам оттам, за всеки съм ходил на крака до Казанлък да говоря с майсторите (майстор Димо рулес!!) какво точно искам, и все нещо не беше както трябва... Та накрая Хранов от Пловдив ми направи Истински бас! Но последните пъти като ходих до Кремона тъкмо уволняваха наред, "преструктурираха" така да се каже, и внасяха ценна дървесина - на кубици махагон, палисандър, абанос, разни други с непроизносими имена... Радвам се че е живнало предприятието !!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niki123bg Отговорено Февруари 17, 2005 Share Отговорено Февруари 17, 2005 Нашият агент за съжаление не знае нищо по въпроса Но за сметка на това си има снимка с въпросният някой си Котцен и автограф на китарата (последното да се надяваме няма да се изтрие твърде бързо ). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
разбойник Отговорено Февруари 21, 2005 Share Отговорено Февруари 21, 2005 Чак сега видях темата. Не съдете за Кремона по това което се появяваше доскоро на българския пазар. Преди няколко години (3-4) в The Bottom Line се бях заговорил с един американец, който като разбра откъде съм направо ме застреля: внасял и продавал човека контрабаси от България. Даже петструнни! ето сайта - клик! А Боб е един от най-известните специализирани търговци на продукти за контрабас в Щатите. Кремона the best, Кремона forever! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Glacierise Отговорено Февруари 22, 2005 Share Отговорено Февруари 22, 2005 Ми хората правят яки инструменти за тия дето плащат, не за нас Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AXE Отговорено Февруари 22, 2005 Share Отговорено Февруари 22, 2005 Аз бях чул от една пичка дето живее в Казанлък че правели някви супер яки кухарки дето направо ги изнасяли в Италия и там стрували ЛУДИ пари. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Февруари 22, 2005 Share Отговорено Февруари 22, 2005 Аз бях чул от една пичка дето живее в Казанлък че правели някви супер яки кухарки дето направо ги изнасяли в Италия и там стрували ЛУДИ пари. Е чак пък луди...тва е по-скоро в кръга на "градските легенди", докато не се провери (се пак жена го е казала хехехехе) ) ... последните години съм ходил няколко пъти в Казанлък, че родата на жената е от там и съответно няколко пъти в самия завод, китара над 200-300 кинта немаше, но може и да се е променило тва. Другото, което е възможно в чужбина да се продават значително по-скъпо отколкото тук (и което приветствам - ааа маха нема само те да печелят от нас). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AXE Отговорено Февруари 22, 2005 Share Отговорено Февруари 22, 2005 За жената - 100% Ама тя ходила с някъф известен там китрист дето се познавал долу горе с персонала. Показали им те стандартните китари и като почнал той - тука 3та заглъхва, тука грифа е крив, на тая ключовете са зле, тук струнника не ми харесва....................................................и ги разбил направо(то не е особено трудно де ). И ония да не се изложат го закарали в другия склад, дето били китарите за износ. По нейни думи и по думи на даскала й по китара - инструмента бил страхотен. Но все пак reference line 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
enuffZnuff Отговорено Февруари 26, 2005 Share Отговорено Февруари 26, 2005 Супер! Сега оства да агитира и колегите си от Поизън Боби Дал и от Мр Биг Били Шиън да направят и те по един свой модел Абе евалата , радостно е това че все пак по някакъв начин някой ни е избрал Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
enuffZnuff Отговорено Февруари 26, 2005 Share Отговорено Февруари 26, 2005 А и друго да добавя, скоро един пич тука в обяви бе пуснал ч е е представител на Кремона и повечето от вас се счупиха да го ебават , а сега.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bulby Отговорено Февруари 26, 2005 Share Отговорено Февруари 26, 2005 Аз съм ги мернал ей тези два модела на Кремона, искам да си купя в най-скоро време един от двата (просто още не съм решил класическа или уестърн тип китара искам :think: ) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AXE Отговорено Февруари 26, 2005 Share Отговорено Февруари 26, 2005 Естествено че искаш уестрн Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Snowwhite Отговорено Февруари 27, 2005 Share Отговорено Февруари 27, 2005 Естествено,че иска класическа,ако трябва да избира между тези два модела,независимо,че е "окастрена" откъм едното раменце Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AXE Отговорено Февруари 27, 2005 Share Отговорено Февруари 27, 2005 Metal-ни струни рулз :guitar: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Snowwhite Отговорено Февруари 27, 2005 Share Отговорено Февруари 27, 2005 Струните са ти последна грижа в случая,да не говорим,че на всяка класическа китара могат да се сложат метални струни - все пак навремето точно това се е сетил да направи някой. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Февруари 27, 2005 Share Отговорено Февруари 27, 2005 Струните са ти последна грижа в случая,да не говорим,че на всяка класическа китара могат да се сложат метални струни - все пак навремето точно това се е сетил да направи някой. Е, почти на всяка. Ако няма "heavy metal" (или още железо) в грифа, ше стане леко инфекция (както някой много добре знаем за съжаление, от времето когато бяхме млади и с експериментаторски дух) <_> Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts