губен Отговорено Юли 22, 2022 Отговорено Юли 22, 2022 Преди 8 часа, губен написа: Роланд Е30 свързан с USB миди кабел към компа свири единичн итонове, но акорд не може и зацикля понякога. Ще пробвам с друг Е16 дали вината е в кабела или греша в настройките на Cacewalc nome studio 2002 Цитирай
губен Отговорено Юли 23, 2022 Отговорено Юли 23, 2022 Преди 14 часа, губен написа: Кабела е такъв като от снимката на Ямаха и сигурно не осигурява нужния трансвер. Ако знаете нещо подскажете моля. lsk1955@abv.bg или тел 0887772117 Преди 14 часа, губен написа: Цитирай
yamaha Отговорено Юли 23, 2022 Отговорено Юли 23, 2022 Писах и на ЛС, тъй като колегата има някакъв проблем с форума. Идеята на ЛС-то ми беше, че няма как един кабел да пуска или да не пуска гласовете, при положение, че си има MIDI спецификации. В случая ако моделът е такъв като на снимката, аз имам лоши спомени с него, защото преди години бях взел 2 еднакви - и двата светеха еднакво, но единият не работеше изобщо, а другият само от време на време. След това просто взех различен модел, който тръгна от раз и си работи и досега. Това е по-вероятният причинител на проблема., но разбира се не е единствен. Нямам представа познанията на колегата при настройките на MIDI от клавира и в програмата на компютъра, но е добре и там да погледне какви параметри са избрани. Вариантът с пробата с E16 също не е лош - ако и там свири монофонично, значи вече могат да се направят съответните изводи. Цитирай
Recommended Posts