Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте,

Съвсем наскоро си купих слушалков усилвател Bottlehead Crack OTL. Все още не съм го отварял, тъй като всички усилватели на Bottlehead пристигат разглобени и трябва да се сглобят/споят от крайния клиент. Аз се занимавам с музика, но нямам почти никакво понятие от електроника и въпреки че спойките в упътването са доста елементарни, предпочитам да си платя на аудио техник/електроник да сглоби/спои усилвателя, тъй като никога не съм използвал поялник през живота си.

Имате ли представа къде биха могли да ми свършат работа в София? Предполагам, че всеки хардуерен техник би се справил със задачата, но все пак и било полезно ако човекът има понятие от аудио електроника.

Благодаря предварително.

Отговорено

Инж. Тони Манов не е "добър техник/електроник", какъвто се търси.

Той е блестящ учен. Разрешава сложни проблеми, които други инженери не могат да решат във всички сфери на звукотехническата индустрия. Г-н Манов е конструирал и произвел много по-качествени слушалкови усилватели от този кит за начинаещи любители.

Отговорено (Редактирано)

Не че не може, но все едно да идеш при мозъчен хирург да ти превърже порязания пръст. Макар че на времето съм ходил при един от най-добрите дизайнери да ми боядиса Трабант-а :)

Редактирано от Бицев
Отговорено

Не плашете човека:)Тони е изключително приятен и земен човек редом с професионализма си и не подбира клиентите си по сложност на проблема.Обади му се!Вярвам,че ще помогне,ако има останало време в графика му.

Отговорено

Ако е само за малко работа с поялника, давай го насам ;)

Понеже гледам, че май си още сравнително нов потребител и може да нямаш опцията за лични съобщения, пиши ми на

e-mail: joke_killer@abv.bg

• 1 month later...
Отговорено

Тази тема изглежда като паралелна на "Одата на благодарността"  :metalist: . Благодаря за приятното усещане!

А какво стана с усилвателя? Някой свърши ли работа или собственика се отказа?