emosms Публикувано Ноември 17, 2014 Публикувано Ноември 17, 2014 (Редактирано) Tова чудо на чудесата и презентационното и клипче е излязло през 2010, а аз едва тези дни разбрах... !!! !!! !!! !!! ...Този факт доказва две неща : - не се интересувам много да търся музика, не чета, и т.н. - за пореден път доказва колко ЛАЙНЯНА е музикалната индустрия, бълвайки по радиостанции и телевизии 90% лайна, в най-различни музикални стилове, но основно в стила ЛАЙНА --- Никога нямаше да разбера за Trixie...А тя дори има и ВИЗИЯ, и то доста по-добра от селските мутри някои супер популярни и мега световно известни парцалеси, но уви . --- Редактирано Ноември 17, 2014 от emosms Цитирай
anadem Отговорено Ноември 17, 2014 Отговорено Ноември 17, 2014 Trixie Whitley стана достатъчно известна покрай Black Dub на Daniel Lanois (който всъщност е семеен приятел), свири с меко казано "супер" музиканти, първият и соло албум е абсолютно бижу, концертите и дори в малки зали се разпродават предварително, има много добър поглед относно визия и фотографи с които да работи ... аз не виждам нищо лошо в такова кариерно развитие, абсолютно нищо :-). 2 Цитирай
разбойник Отговорено Ноември 18, 2014 Отговорено Ноември 18, 2014 +1 за казаното от anadem emosms, вместо да затъваш в лайняна реторика си пусни примерно Live off the Floor на Black Dub в Ютюб и се наслади на музиката. Мацката е достатъчно известна, макар и не в България. 1 Цитирай
emosms Отговорено Ноември 22, 2014 Автор Отговорено Ноември 22, 2014 Значи не чета . Извинявам се за лайняната реторика. Много супер известни артисти пеят изумително и правят перфектни изпълнения на живо, примерно beyonce, но има страшно много скрап на високо ниво . п.п. С тази банда, която е на промо филмчето, ми харесва повече от нещата и с black dub - като аранжименти и саунд. Само че не намирам много инфо за тях.Първото парче от клипа: on the road много радва, но не излиза в дискографията и. Цитирай
Recommended Posts