AFTER-THE-RAIN Публикувано Ноември 9, 2006 Публикувано Ноември 9, 2006 Моля помогнете!!! Днес пристигна и възнамерявам да го слагам(т.е. не аз а един колега който е по в час ,обаче не и по адаптрите). Най вече ме интерсува прикачането към потенциометрите и суича. Адаптера си дойде със "wiring instructions" в които е отбелязано че не трябва да се ползва поялник :think: (или аз съм прочел неправилно). Значи китарата ми е с 2 хъмбъкъра, 1 волюм и един тон потенциометри, както и 3 степенен суич В сайта на СД намерих ТАЗИ СХЕМА обаче нещо не ми става съвсем ясно.... От старият адаптер излизат само 1 кабелчета, които са закачени към суича. Този има 4 кабела от които 2 се дават на късо(до колкото виждам....) :wall: уффффф деа знам Айде моля който има опит в това отношение да помгне.... Ужасно ще съм благодарен на всеки един който се отзове :hello: Цитирай
SomeoneElse Отговорено Ноември 9, 2006 Отговорено Ноември 9, 2006 (Редактирано) Хъм...без поялник? А схемата според мен е повече от ясна, не знам какво не можеш да разбереш... :think: Извинявам се, бях пропуснал че си дал модела в заглавието на темата. Иначе ето малко повече по въпроса : Цък Редактирано Ноември 9, 2006 от SomeoneElse Цитирай
Nikifena Отговорено Ноември 9, 2006 Отговорено Ноември 9, 2006 С поялника давай черният кабел на новият адаптер ти е хот . запой го там където ти е бил запоен старият адаптер. трябва на новият да запоиш червено и бяло и спойката да е омотаеш с изолирбанд. зелената жица и телта са ти маса (гледай къде е бил запоен старият адаптер.) Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Ноември 9, 2006 Автор Отговорено Ноември 9, 2006 ^ Ами моя стария има само 1 кабел и една "тел". Това излиза от него!!! И двата заминават към суича.... Ники де викаш да го парна "хот" кабела, щот нямам никаква идея Цитирай
fire_garden Отговорено Ноември 10, 2006 Отговорено Ноември 10, 2006 (Редактирано) ^ Ами моя стария има само 1 кабел и една "тел". Това излиза от него!!! И двата заминават към суича.... Ники де викаш да го парна "хот" кабела, щот нямам никаква идея Там където ти е 1-ия кабел (както му викаш) на стария ти адаптер запояваш черия кабел на новия, а зеления заедно с телта (оплетката) на новия ги запояваш там където ти е била въопросната "тел" на стария. Другите два както ти каза колегата по-горе ги запояваш заедно и ги изолираш (белия и червения). Кажи как е адаптора после, че и аз мисля да сложа един такъв Редактирано Ноември 10, 2006 от fire_garden Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Ноември 10, 2006 Автор Отговорено Ноември 10, 2006 Ами как да е Сега все едно свиря на друга китара. Не съм очаквал просто да звукне така ясно. Много равен звук и наистина добре балансиран. Малко повечко високи и не толкова много ниски, но в крайна сметка има EQ за целта Адски се кефя сега на звученето и мисля при първа възможност да да сложа и на нек-а. Имаше тука една тема за това че бил шумен. Да, шумен е, ама като свиря със драйв на 100% усилен.... Всъщност моя не е SH-4 jb, а TB-4 jb, което е абсолютно същото(като изключим незначителнат им разлика в дължината)..... Ами който има възможност да не се чуди а да заминава към магазина.... Спешъл тенкс на колегите stratokaster и Nikifena както и на всички които се отзоваха Цитирай
Recommended Posts