Jump to content
Българският форум за музиканти

Фенс


Recommended Posts

  • Отговори 34
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Е, тотално се обърках...

Последно Геша глупак ли е или страхотен пич?

 

Моля за повече подробности или не виждам много смисъл от темата

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дайте да не обръщаме темата в плювалня. Темата е за фенс и това кой ще озвучава там. Аз лично съм много притеснен как ще звучим там без Жоро.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми сами щще трябва да си правим звука, което е доста неприятно. Жоро се раздаваше яко, пича седеше през цялото време там и слушаше, но явно това си е някаква политика на Геша, може би за да не плаща на озвучителите , защото нали се сещате, осигуровки па НОИ , много разправии :lol: а отделно и като не им плати няколко вечери и така му излиза много добре :lol:

аз предлагам да направим нещо, то е явно и ясно че, ако откажем да свирим там други ще се намерят да си набутат задниците на нашето място, но поне да се видим с Геша и да си поговорим да върне Жоро, защото ние бандите наистина ше пострадаме от това , ако следващия които го замести не си разбира и няма хъс за работа

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде без свободни съчинения по темата. Потърпевшия пише тук и ако иска ще вземе отношение. Проблемът до колкото знам е нече Геша е изгонил Жоро а това, че Жоро едва ли ще иска да озвучава повече там. Няма нищо общо с осигуровки и т.н.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

... и какво се получава:

Нещо, някъде е станало, с някой - а сега какво ще правим?

Извинявам се, че съм неадекватен, но от тази информация нямам информация :godbless:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нереално е да взимаме някакво отношение, без да знаем какво точно е станало и чия е вината?

"Нереално"??? И това въпрос ли беше? ;)

@bigjav: разбирам, че се ядосваш, че никой не разказва, но и твоят пост е ...! Според мен enuffZnuff знае за какво говори и от негова страна е съвсем "реално" да го коментира... Аз също знам, много други също знаят от тези, които пускат коментар... но би следвало някой пряко засегнат да разкаже, ако сметне за нужно. Дотогава разбирай толкова, колкото прочиташ.

/сега виждам, че вече има и друго подобно мнение от страна на Рафо/

По-скоро имах предвид пряк участник, пряко засегнати сме всички... Мдам, и аз се притеснявам, естествено, не веднъж съм изказвала благодарностите на нашата група към Жоро. И се притеснявам не защото смятам, че няма никакви други добри озвучители на света - просто понякога някой си е точно на мястото така, както на теб също ти е приятно, и се разбираш чудесно с него, а и, както някой каза, има желание... въобще невероятно добра комбинация и изведнъж хоп! нещата се случват поради някакви неразбираеми поне за мен причини. Нереални даже... ;)

Да поговорим с Геша, добре, идеята е добра. Дано има смисъл.

 

Жоро, кажи нащо де, само гледаш отстрани и ни се подсмихваш, нали? :godbless:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не,че нещо,ама като не искате да споделите с незнаещите какво е станало-защо е тази тема?Има и ЛС (лично съобщение,не Лефски)да си чатите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Совите не са това, което са. Искам агент Мълдър веднага да обясни каква е ситуацията или ще инжектирам Скъли с експерименталната смес от извънземни фъшкии предивикваща мутации на епифизата. <_<

 

И така, кой уби Лора Палмър последно?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Жоро, кажи нащо де, само гледаш отстрани и ни се подсмихваш, нали? :ph34r:

Нереално е да взимаме някакво отношение, без да знаем какво точно е станало и чия е вината?

"Нереално"??? И това въпрос ли беше? :P

Абсолютно ДА :D:D:D

Че за кво съм сложил таз питанка накрая????? :D

 

Така, сега, според скромното ми виждане подбни теми с криминална и загадъчна нотка повече отиват на раздел Купувам-продавам или пък може и на някой друг. Когато стане въпрос за бизнес, какъвто е този раздел, за себе си обичам всичко да е чисто и ясно.

 

Освен това, въпросителни има, когато има глад за информация. В случая има и двете. И най-логичното е хората, които разполгат с нея да я споделят, още повече темата е открита именно от тях. Наливането на масло в огъня понякога е чудесен рекламен трик, ама тук реклама ли гоним? Хоп пак въпросителна?...... :P:P:P

 

Е, некой че отговори ли все пак? Не, чекай, че питам по-културно:

 

Уважаеми съфорумници, бихте ли били така добри да споделите какво е станало в рок бар Фенс, след като веднъж сте подели темата?

 

Благодаря!

 

П.С. Ако аз имах информация по въпроса и смятах, че не съм аз този, който трябва да пише, а по-скоро засегнатият, то тогава имам само една възможност - да пиша, след като съм консултирал одобрението на потърпевшия. Иначе, за кво да пиша? Ама това съм аз, де...

:)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:) ...аз пък чак днес разбрах какво сте писали всички. Тони ми каза днес вечерта ....преди малко си идвам от ФЕНСА и купона си стана както винаги ....вярно не свирихме/REFLEXXX/ в неделя....а трябваше :)

барам си по пулта още /колкото мога де/ :godbless:

споко на всички които ме уважават.Правя го за групите, които уважавам и харесвам и за публиката да им е гот :blink: !

и тука не става въпрос за кинти, НОИ и квото и да било от рода

стана гаф ....Адаша се ефектира .......барабаниста ни каза малко глупости на сцената миналата седмица, което не му прави чест.....Всеки трябва да се съобразява къде какво говори.Ицо си взе бележка.....живота продължава...пак ще свириме някой ден във ФЕНСА/това е ясно/.Утре ще се веселим с RESPONSE !!! :blink:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.