Mims Blue Публикувано Ноември 3, 2014 Публикувано Ноември 3, 2014 Здравейте, хорица. Имам един проблем и той се състои в следното: когато свиря 5-та струна на 2-ро прагче, ако не я свиря точно до самото прагче, започва да пращи и е доста неприятно (на другите прагчета до средата звучи идеално без проблем). Очевидно се опира някъде. Имах подобен проблем със старата си китара, само че там бяха няколко въпросните прагчета и струни и накрая се оказа, че грифът ми се е изкривил, когато я занесох на майстор (впрочем така и не разбрах от какво точно). Решението на тогавашния ми проблем беше да се сменят прагчетата. Старата ми китара е съвсем нова, като качество е по- добра от старата (Martinez ако е от значение), единственото, което ме притеснява е, че е пренасяна със самолет. Естествено, питам според вас какво мога да направя, за да си реша проблема. Надявам се да има хора, на които им се е случвало.Благодаря ви предварително. Цитирай
blr Отговорено Ноември 3, 2014 Отговорено Ноември 3, 2014 Занасяш си китарата на добър лютиер. Цитирай
Recommended Posts