monynikolov Публикувано Ноември 2, 2014 Публикувано Ноември 2, 2014 Това е демо запис на последното ми авторско парче. Няма миксинг и мастеринг,нямам претенции за това. Материалът е просто информативен. Записвал съм всичко с миди клавиатура без баса и вокала :-).Басът си го записвах с Фендер Джаз Бас.Ще се радвам да разбера дали ви харесва. 3 Цитирай
Hillbilly Отговорено Ноември 4, 2014 Отговорено Ноември 4, 2014 Разминава ти мидито,фани му оправи там на акценти ли се казва,тъпата електроника не замества барабанист,иначе приятно за слушане леко парче. Цитирай
monynikolov Отговорено Ноември 4, 2014 Автор Отговорено Ноември 4, 2014 Къде точно чуваш разминаване? Цитирай
monynikolov Отговорено Ноември 4, 2014 Автор Отговорено Ноември 4, 2014 (Редактирано) Не мога да го открия...Иначе благодаря ти за хубавите думи!Радвам се,че ти харесва. Редактирано Ноември 4, 2014 от monynikolov Цитирай
monynikolov Отговорено Януари 13, 2015 Автор Отговорено Януари 13, 2015 След двумесечни експерименти и какви ли не промени на аранжимент,тоналности,темпа,текст и прочие мисля,че на този етап завърших авторското си парче "Ден След Ден". Ще се радвам ако ви хареса. Записвал съм сам всички инструменти с миди клавиатура в Сонар X3. Бас китарата си я записах с моя Фендер Джаз Бас Делукс 24V. Ще се радвам ако ви хареса. 2 Цитирай
ultramega Отговорено Януари 20, 2015 Отговорено Януари 20, 2015 Вероятно се включвам твърде късно щом е завършено вече.Според мен парчето има потенциал, но аз бих подходил коренно различно при аранжирането.Този ДжазБас Делукс бих го понапънал малко и бих го понасякъл в стил С. Зендер.И в този ред на мисли вокалите ако ги поразлигавиш като Джей Кей ще ми стане още по симпатично.И дори да си помисли някой , че е подражание , според мен изпято на български все пак ще е повече от оригинално ...Мое мнение, разбира се , надявам се градивно ! 1 Цитирай
DREAMMIND Отговорено Януари 21, 2015 Отговорено Януари 21, 2015 Браво, много хубава песен. Много интересен цвят на гласа имаш между другото. 1 Цитирай
Recommended Posts