KAE Отговорено Ноември 16, 2005 Отговорено Ноември 16, 2005 Наскоро открих за себе си Майкъл Манринг-буквално ми се завива свят като го слушам...странно омагьосващо-хипнотизиращ тон вади пича. А и е змей-техничар. От друга страна Адам Нити също ми допада, особено това че много обича дабъл-хенд. :green: Цитирай
Urzulak Отговорено Ноември 17, 2005 Отговорено Ноември 17, 2005 Аз пък съвсем наскоро открих за себе си Graeme Murray, басист на арт-рокаджиите Pallas Преди като ми се кажеше Рикънбейкър асоциацията ми беше Крис Скуайър, вече не е така, вече е Греъм Мърей! не басист а монстър! Цитирай
Martinez Отговорено Декември 9, 2005 Отговорено Декември 9, 2005 След последните няколко лайфа,които гледах с негово участие,определено ми стана от най-големите любимци - Натан Ийст Пич, кажи ми какви са тези лаифове и къде си ги гледал Цитирай
Martinez Отговорено Декември 9, 2005 Отговорено Декември 9, 2005 Сетих се за един много интерсен басист. Може да не се съгласите, но мен ме кефи. Бас линиите винаги са му супер готини - John Taylor от DuranМисля, че свири с Alembic наистина ако се кефиш на такава музика, обезателно чуй (ако не си!) Japan! смазваща уейв-ню-романтик банда с басист от класата на Джако Пасториъс (не се майтапя изобщо, нито преувеличавам! )! Mick Karn се казва пича, свири също и в проекта Polytown с Дейв Торн и Тери Бозио! Не е препоръчителен за хора със слаби пломби! Мерси пич, ще потърся нещо тяхно и ще го чуя Цитирай
groovejazzer Отговорено Декември 9, 2005 Отговорено Декември 9, 2005 Сетих се за един много интерсен басист. Може да не се съгласите, но мен ме кефи. Бас линиите винаги са му супер готини - John Taylor от DuranМисля, че свири с Alembic наистина ако се кефиш на такава музика, обезателно чуй (ако не си!) Japan! смазваща уейв-ню-романтик банда с басист от класата на Джако Пасториъс (не се майтапя изобщо, нито преувеличавам! )! Mick Karn се казва пича, свири също и в проекта Polytown с Дейв Торн и Тери Бозио! Не е препоръчителен за хора със слаби пломби! Мерси пич, ще потърся нещо тяхно и ще го чуя J A C O 4EVERRR...!!! Цитирай
NeonGod Отговорено Януари 25, 2006 Отговорено Януари 25, 2006 1-Robbie Merrill-Godsmack 2-Greg Christian-Testament 3-Markus Grosskopf-Helloween 4-Lemmy Kilmister-Motorhead 5-Frank Bello-Anthrax Тва е моя топ-5 за басисти Цитирай
tropi Отговорено Януари 25, 2006 Отговорено Януари 25, 2006 Jaco, Gedy Lee, John-Paul Jones, Butler, но най-вече си се харесвам мене си! Цитирай
NeonGod Отговорено Януари 25, 2006 Отговорено Януари 25, 2006 ей ама колко си скромен да му се невиди Цитирай
hellfire Отговорено Януари 29, 2006 Отговорено Януари 29, 2006 малко офф ама няма къде да го пусна ... Тука стана дума за една групичка Laco Tayfa ... ако някой може да ми помогне да я намеря плиййзззз. Цитирай
thurston Отговорено Януари 29, 2006 Отговорено Януари 29, 2006 krist novoselic kim gordon kristen pfaff Цитирай
AorA_Bass Отговорено Януари 30, 2006 Отговорено Януари 30, 2006 Така като гледам моит лиубими са изброение тука так че няма смисъл пак да ги казвам Цитирай
Pinky Отговорено Януари 31, 2006 Отговорено Януари 31, 2006 Ми на мене Роджър Уотърс ми е любим... Не показва кой знае какви умения, ама и не се натиска. Всъщност, не само бас-акциите му го правят любимец за мен, а цялостното сходство между моите функции в моята група и неговите в Пинк Флойд. Цитирай
One_Voice Отговорено Февруари 7, 2006 Отговорено Февруари 7, 2006 Les Claypool тоя много ме изомява а и пеее Primus - My Name Is Mud - едно поздравче за феновете А да не забравя и Бьлхата Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Февруари 7, 2006 Отговорено Февруари 7, 2006 Роджър Гловър е моя фаворит ... Цитирай
Recommended Posts