vihro Отговорено Април 17, 2006 Отговорено Април 17, 2006 Тази теми4ка е малко стара и добре,4е не я изрових аз,4е пак щяхте да ми се карате Ина4е съм бедно музикант4е,свиря на ТАМА Империалстар/май ве4е не се произвеждат/ кой знае от кои години са,но поне пише,4е били Маде ин Джапан Ина4е са: 22х16";12х8";16х16" който ве4е не е толкова а 16х11" и звука доста пове4е ми харесва от преди и 14х5.5"-алумин ;двоен педал Йамаха-DFP 780,само 4е,съм му махнал веригите и е с ленти,ли4но на мен ми е по-добре;фус-Йамаха WHS 860 кабеларка от новите/за кво изръсих толкова кинти-не знам /но поне си го местя където си реша и 2бр. 4упещи се стойки,едната от старите/уж титанови/на Тама и една на Йамаха.4инелките ми са:фус-13"Истанбул рок,14"краш-султанец и 20" медиум райд Зилджан Аведис,с който съм и най-горд Ако си намеря и 16" на Аведис,ще съм супер Сори,но съм голям копмютърен "фен" и снимки......не мога да постна Но това лято си смених и финиша на барабанките и сега са цвят орех-супер Оба4е си е яка отровация с тея лакове :think: Цитирай
bonzo Отговорено Април 17, 2006 Отговорено Април 17, 2006 Краш 18 -Пайст 404 Свиркай ако ще го продаваш Цитирай
Rocko Отговорено Април 17, 2006 Отговорено Април 17, 2006 Мойте пък са "Ludwig" прозрачни и доста стари.../тези на аватара ми/...доста свят са обиколили....на снимката са на сцената на "Сън мюзик хол" в Кейптаун......чинелките са ми смотани в момента,мъ ша ги сменям скоро Цитирай
tupoto kopele Отговорено Април 18, 2006 Отговорено Април 18, 2006 Айде сложи някви снимки да ги видим и ние да се покефим Цитирай
Mr.Bungle Отговорено Април 19, 2006 Отговорено Април 19, 2006 хмммм ми аз си имам едни от които не сам кой знае колко доволен но те та ваааа но пак иначе сам любител на yamaha ! но Тама също ме кефят мн макар само ведна6 да сам свирил ... Цитирай
Recommended Posts