Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Тази теми4ка е малко стара и добре,4е не я изрових аз,4е пак щяхте да ми се карате :) Ина4е съм бедно музикант4е,свиря на ТАМА Империалстар/май ве4е не се произвеждат/ кой знае от кои години са,но поне пише,4е били Маде ин Джапан :) Ина4е са: 22х16";12х8";16х16" който ве4е не е толкова а 16х11" и звука доста пове4е ми харесва от преди и 14х5.5"-алумин :P;двоен педал Йамаха-DFP 780,само 4е,съм му махнал веригите и е с ленти,ли4но на мен ми е по-добре;фус-Йамаха WHS 860 кабеларка от новите/за кво изръсих толкова кинти-не знам :) /но поне си го местя където си реша и 2бр. 4упещи се стойки,едната от старите/уж титанови/на Тама и една на Йамаха.4инелките ми са:фус-13"Истанбул рок,14"краш-султанец и 20" медиум райд Зилджан Аведис,с който съм и най-горд :P Ако си намеря и 16" на Аведис,ще съм супер :cheers: Сори,но съм голям копмютърен "фен" и снимки......не мога да постна :) Но това лято си смених и финиша на барабанките и сега са цвят орех-супер :( Оба4е си е яка отровация с тея лакове :think:

• Отговори 80
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Мойте пък са "Ludwig" прозрачни и доста стари.../тези на аватара ми/...доста свят са обиколили....на снимката са на сцената на "Сън мюзик хол" в Кейптаун......чинелките са ми смотани в момента,мъ ша ги сменям скоро :metalist:

Отговорено

хмммм ми аз си имам едни от които не сам кой знае колко доволен но те

та ваааа :) но пак иначе сам любител на yamaha ! но Тама също ме кефят мн

макар само ведна6 да сам свирил ...