Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 80
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

ей верно бе ей сега ми просветна

добре че ни светна, моля господата Дейв Уекл, Мат Камерън и компания да си изхвърлят ямахите през терасата .. с Katsko с най-голямо удоволсвтие ще минем отдолу, пък нека Ямаха да не правят качествени барабани..

Отговорено (Редактирано)

ти са кво бе @Headhunter?да не се казваш Венко?или Църо?да не си endorser на DW?даи ми 10 бона и аз ше си сбера комплект за чудо и приказ...една от причините(основна при това)да се купуват Yamaha е ненадминатото съотношение цена-качество...и верно с такива изказвания не се показваш в много добра светлина...съвсем отделен е въпроса кви барабанисти свирят именно на yamaha.ае стига че се нервим...

иначе още 5-6 барабанисти в тоя форум свирят на yamaha(и барабанистки:metalist:)ма явно всички сме заблудени,само ти не си...

за Стив Гат чувал ли си? :wall:

Редактирано от Katsko
Отговорено

Аз пък съм свирил на DW и то немалко. И кво? Мога да кажа, че това са най-незаслужено прехвалените барабани на тоя свят. Бих ли си купил DW? Никога. Бих ли свирил на тях, ако ми ги подарят? Ами не, ще ги продам и ще си купя истински барабани.

Много се кефя на комбинацията промити мозъци/опити да се правим на оригинални/говорене наизуст. :wall:

Отговорено
YAMAHA umeqt da pravqt edinstveno ka4estveni motocikleti i NI6TO DRUGO :twisted: !!!

Sorry,no tva e golata istina. ;) DW-Koito razbira tam se spira :ph34r:

Край.....детските ми илюзии бяха разбити на пух и прах...веднага отивам да взема един чук и да натроша комплекта си на парченца, после ще се затворя в манастир и ще дам обет за мълчание, да изкупя греховете си за дето съм ползвал тази прокълната марка Yamaha.... :)

Отговорено

Извинявам се за офтопика, но като гледам не съм единственият който е на мнение, че ямаха предлагат много добро съотношение цена/качество.

Аз съм страшно доволен и от китарата си yamaha и от синтезатора си yamaha и от тунера yamaha, ако щете дори и от hi-fi усилвателя yamaha... просто тея са изверги. Наскоро си харесах и един пулт на ямаха - балансирани изходи, готини фейдъри и куп глезотии - не само че е сравнително евтин, но е и доста стабилно изработен.

Аман от хора които говорят наизуст, ами нека пробват и тогава да плямпат.

Като си купувам барабани смятам сериозно да обърна внимание на yamaha.

Отговорено

Наи-напред искам да се извиня че изказах лично мнение(което беше по скоро шеговито),явно тук не се тачат такива,но не искам да навлизам в излишна полемика с които и от Вас и да било.Но още утре ще си строша барабаните и ще си карам само и единствено YZF R1-та :)

• 6 months later...
Отговорено

Ми аз съм си доволен от моя комплект е сборен но преобладава Amatti.

Сятам 4е комплекта ми е добър-имам:

Соло барабан Аматски 14

2 каси Аматски 22

2 тома Аматски+един метален 12,13,14

2 перални-едната Аматска другата Sonor 16-но вадят различен звук естествено

фус Аматски с капаци Скот 14

3 Краша Аматски с чинели Stagg 10,12,14

райд Тама с чинел Истамбул 16-но почва да се скапва вече.Старичък е.

и един незнаен краш с едно китайче Стагг 10 :)

кожите са най-обикновени,само Сонора е с кожа РЕМО

Мене си ме кефи много

Отговорено
ето на какво подрънквам  Yamaha Stage Custom Advantage

000170620.jpg

Подрънкваш значи.Моя барабанист като го видя тоз комплект,само хлъцна и после една бутилка водка не му стигна да си удави мъката :)

МИ то само дет прахосмукачка няма на тоз комплект. :(

Карай,карай,хлапе.

Занаят са учи с бачкане,а музикант са става със свирене. :cheers:

Отговорено (Редактирано)

Ами аз имам само това за сега:

Барабани Ямаха Mаde in Japan

22,12,13,16

барабанче 14 метално (не го знам какво е )

Краш 18 -Пайст 404

Краш 16-Пайст 505(ама вече не е толкова след като пострада при един барабанист) вече е 13,5 :(

Китаец 14 Пайст 3000 от нашия съфорумец Pantommind (много як звук)

Сплеш STAGG 8 regular

Сплеш Стаг BM (Black Metal)9

Райд Амати 20 много си ме кефи :cheers:

фус амати 15

дайре стаг за комплект

Кардан Сонор DP492SL

Редактирано от shaym