beatle Публикувано Ноември 5, 2006 Публикувано Ноември 5, 2006 Здраве желаем.Въпросът ми е следния:Къде в България могат да се видят много барабанисти на едно място?Демек има ли някакви състезания или някакви,как му се викаше-дръм бател или нещо от този род. Цитирай
Egon Отговорено Ноември 5, 2006 Отговорено Ноември 5, 2006 Би било супер да има, аз, за жалост, не знам да има такива. преди години се организира едно "Дръм шоу" с чуастието на Венелин Венков, Пуромански, Божо Тренков и пр. ма то май си остана единствено. А наистина би било чудесно подобни прояви да станат регулярни. Цитирай
Katsko Отговорено Ноември 5, 2006 Отговорено Ноември 5, 2006 абе май 2 години имаше дръм шоу ама отдавна беше..еееех младини Цитирай
EX-FLAMES Отговорено Ноември 5, 2006 Отговорено Ноември 5, 2006 Ами май тук е мястото с помоща на което би могло да се организира нещо подобно на джем-а (този път само за барабанисти)който се организира от съфорумците ни тук.Колегите китаристи,басисти и прочие могат да ударят едно рамо,като например изпълняват наколко определени теми,в/у които желаещите да участват ще имат пълната свобода да импровизират.Мисля,че има много стойностни барабанисти тук,във този форум,които могат да покажат безброй интерестни умения,трикове т.н. Цитирай
Egon Отговорено Ноември 5, 2006 Отговорено Ноември 5, 2006 Това е много свежа идея, брат...съвсем възможно ми се струва Цитирай
YtseJam Отговорено Ноември 5, 2006 Отговорено Ноември 5, 2006 Официални дръмшоута е имало три досега - в Зала 12 на НДК и два пъти в Mr. Punch. И още ще има. Цитирай
beatle Отговорено Ноември 5, 2006 Автор Отговорено Ноември 5, 2006 Да това е идея!Е много ще е добре да се види нещо! Яко! Цитирай
NoSoul Отговорено Ноември 5, 2006 Отговорено Ноември 5, 2006 Имаше опит да се организира нещо подобно от форума но без успех... Цитирай
Egon Отговорено Ноември 5, 2006 Отговорено Ноември 5, 2006 Официални дръмшоута е имало три досега - в Зала 12 на НДК и два пъти в Mr. Punch. И още ще има. А дано. Би било супер. Има достатъчно народ в тая държава, дето свири убийствено Аз не съм от тях. Цитирай
beatle Отговорено Ноември 5, 2006 Автор Отговорено Ноември 5, 2006 Ми можем да организираме нещо,знае ли човек! Цитирай
bonzo Отговорено Ноември 6, 2006 Отговорено Ноември 6, 2006 Ние сме най-лесни, наемаме само зала,демек срещу малки пари може да си премерим пи..ите някъде както правят остатъка от форума П.П.Би било много забавно да има такова нещо,но аз не бих го организирал.С удоволствие ще изсвиря едно лирично соло на такова нещо,ама няма кой да ме покани Цитирай
beatle Отговорено Ноември 6, 2006 Автор Отговорено Ноември 6, 2006 Да кажем,че ще проуча нещата! Цитирай
aladin Отговорено Ноември 6, 2006 Отговорено Ноември 6, 2006 Здраве желаем.Въпросът ми е следния:Къде в България могат да се видят много барабанисти на едно място?Демек има ли някакви състезания или някакви,как му се викаше-дръм бател или нещо от този род. Освен в зала 12 на НДК и два пъти в Mr. Punch барабанисти могат да се видят и всяка година на конкурсите по ударни инструменти наи-сериозните са единият е в Пловдив "Пендим" другия е "Д.Палиев"в София и в Ст.Загора и трите конкурса са за барабанисти и перкусионисти пове4ето от които са у4еници от музикалните у4илища и муз.паралелки из страната или от музикалните школи от по малките град4ета. Има още на 2 места където се събират барабнисти в Русе и Варна но това са нещо като фестивали. Наи-голямото събиране на перкусионисти и барабанисти в България засега остава na PAS association преди 3 години/мисля/ във София зала България кадето запърви път се изсипа токова много народ ,просто да неповярваш 4е толкова драмъри има из България;тогава видях и запърви път толкова много комплекти струпани на едно място. :green: Имаше разни 4уждестранни лектори които показваха как се свири на барабани между другото Х.Иоцов също беше там и показа някво соло кадето държеше 4 палки. Другото съществено нещо беше изложението на нови инструменти във фоаето на зала България Yamaha,Permier,Sabian/това поне което се сещам в момента/ Друго мероприатие със барабанисти беше така наре4ения маисторски клас на З.Финк знам 4е Стоян Янкулов тогава свири на тъпан заедно с още един тъпанджия и в края на солото си беше обърнал тъпана като кофа сложи палките върху кожата и по4на да тресе тъпана от което палките по4наха да потска4ат и да вибрират по кожата с което се опитваше да имитира тремоло. Това го споменавам понеже не съм виждал друг да прави тремоло по тоя на4ин. Освен това в миналото е имало конкурси за ударни в Провадия и Търговище Като има издадено едно соло за барабани което е наре4ено именно на конкурса в Търговище от това време."Търговище-84" Цитирай
F.I.N.E. Отговорено Ноември 6, 2006 Отговорено Ноември 6, 2006 Ми случвало се е ( и то доста редовно) в една кръчма в Перник да се събираме по трима едновременно. Съжелявам, че не е по темата, ма още ме държи от празника. Цитирай
THE_INEXORABLE Отговорено Ноември 13, 2006 Отговорено Ноември 13, 2006 Хахахах, в кръчмата най-яко се "свири". :р Ама я наистина се замислете. И нека е далеч от конкурси, за да не го правите/м със състезателна цел, защото тогава избива на фукня. Ако просто се наеме зала, уреди се публика, би било страшно шоу, което да речем, че можеи да завърши с всички участници, така че да се обощи една грандиозна вечер на идейните АМАТЬОРИ. К'во мислите? зала - публика (може и малко медии) - добра подготовка - яко дръм шоу за финал - останал кеф от цялото събитие. Пардон, с'а е 01:52 а.м., така че прощавайте за малко налудничавата идея. Аре! Цитирай
Recommended Posts