Evtim Djerekarov Публикувано Ноември 2, 2006 Публикувано Ноември 2, 2006 (Редактирано) Здравейте. От известно време разработвам ефектче, и сега имам някакъв резултат. За него има тема във форума за изработка и ремонт на инструменти, но понеже само малка част от китаристите влизат там, та правя тема тук. Ще се радвам, ако споделите как ви се струва звука. Както и ако помогнете с препоръки за звука, за функционалност и т.н. За сега ефекта има педалче "bypass", което обаче не кара сигнала да подминава ефекта, а ефекта преминава в режим "clean". Има и потенциометри "drive", и "drive character". За сега тонсекция няма. Идеята ми е да има и нещо като "LEAD" моментно педалче, което да променя характеристиката така, че да излиза китарата отпред за соло, а също така да има и моментен педал "DUCK" който да кара китарата да става по-глуха, когато тя е фон за нечие соло, или когато отгоре ще пее вокал, така, че да не му пречи, и да не става мазало. Ето препратка към семплите: http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=13319&st=30 Семплите са по-надолу в страницата. Редактирано Ноември 2, 2006 от Evtim Djerekarov Цитирай
peshoy2k Отговорено Ноември 2, 2006 Отговорено Ноември 2, 2006 ти сам виждаш ли си препратъката Цитирай
peshoy2k Отговорено Ноември 2, 2006 Отговорено Ноември 2, 2006 ми на мен ми липсват ниски среди, не те знам с компресия как си работил, щото слушам сложил си ефекти . Не че е лошо, но звучи готово, ако това го туриш в микс и сложиш компресия на всичко китарата ще дойде тъничка Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 2, 2006 Автор Отговорено Ноември 2, 2006 (Редактирано) Има спикър симулатор след ефекта, и малко реверб. Но еквилайзер все още няма. Това е работен вариант, който ще се доизкусурява. Надявам се, че след добавянето на ниски среди от еквилйзера, нещата ще се оправят. Също така ще използвам друг спийкър симулатор. Редактирано Ноември 2, 2006 от Evtim Djerekarov Цитирай
liquid_death Отговорено Ноември 2, 2006 Отговорено Ноември 2, 2006 Аз смятам че звука е чудесен! Браво!!!!! Цитирай
kolio_k Отговорено Ноември 2, 2006 Отговорено Ноември 2, 2006 За мен звука си е напълно достоен ,добре си го докарал .За съжаление само ако го пробвам на живо мога да бъда наистина обективен,но мисля,че е много добър Цитирай
Recommended Posts