ra40ni Публикувано Септември 3, 2014 Публикувано Септември 3, 2014 Пичове, съвсем нов съм, самоук .От няколко дни дрънкам и изкарвам мелодия от китарата, но много ме тормози едно нещо.Ровя се главно в akordite.com и много често срещам на картинките с акордите за китара нещо непознато за мен.Акорди като G, D, E - на картинката с 3 точки е отбелязано кои струни се притискат, но на F (например) освен къде се притискат 2,3,4-та струна има една дъгичка която свързва 1 и 6-та струна.ЕЙ тва ме измъчва Какво означава, как се свири, ... обяснете ми нещичко...Благодаря !п.с. be gentle Цитирай
Георги Тотев Отговорено Септември 3, 2014 Отговорено Септември 3, 2014 (Редактирано) Нарича се баре! Слагаш показалеца върху всички струни и ги притискаш едновременно! п.с. find a teacher to show you the basics Редактирано Септември 3, 2014 от Георги Тотев Цитирай
G.Varbanov Отговорено Септември 3, 2014 Отговорено Септември 3, 2014 Поразрови се из форума, гледай малко видео материали в Youtube, защото иначе ще имаш много ненужни въпроси. Цитирай
Slacoth Отговорено Септември 3, 2014 Отговорено Септември 3, 2014 От няколко дни дрънкам и изкарвам мелодия от китарата Че дрънкаш е ясно, но тази мелодия с какво я изкарваш, с ремарке или със самосвал? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 3, 2014 Отговорено Септември 3, 2014 Или както казваше на Тъпанчев баща му относно цигулирането "То това да не е войнишка бака, да вадиш мръвки от вътре..." Цитирай
rockfire Отговорено Септември 3, 2014 Отговорено Септември 3, 2014 Пак сме на черешата май ... Цитирай
Recommended Posts