Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Абе ясно е че zoom овете са тенекии

ама все пак свирил съм с 505 707 606 но относно по-новите по-точно GFX 8 И ОСТАНАЛИТЕ НЯМАМ НИКАКВИ НАБЛЮДЕНИЯ И ВПЕЧАТЛЕНИЯ ОСВЕН ЧЕ ОТ ФИРМАТА ЗАПОЧВАТ ДА ГИ ПРАВЯТ ДА ИЗГЛЕЖДАТ ПО НОРМАЛНО

НА ВЪНШЕН ВИД ДОСТА МИ ДОПАДАТ :)

Отговорено

Аз все още използвам 9000 да свиря на слушалки с него и много си обичам.Не знам дали го знаеш модела датира някъде от началото на 90те

Отговорено (Редактирано)
...ОСВЕН ЧЕ ОТ ФИРМАТА ЗАПОЧВАТ ДА ГИ ПРАВЯТ ДА ИЗГЛЕЖДАТ ПО НОРМАЛНО

НА ВЪНШЕН ВИД...

това изчерпва мисля че темата :) ако някой може да добави нещо.....интересно ще е

не ги обичам зумовете, все пак някои хора докарват звук с тях....

струва ми се темата в дискутирана няколко хиляди пъти май....

Редактирано от stratocaster
Отговорено

Докарва се звук ако знаеш каквво искаш,

иначе по-добре се откажи от ZOOM-иска

се много време и търпение докато докараш

читав звук,а пък и тогава не е както трябва. :)

Отговорено
Аз все още използвам 9000 да свиря на слушалки с него и много си обичам.Не знам дали го знаеш модела датира някъде от началото на 90те

Te така е! 9000-ака е супер :) Един от първите с педалиера и бие поне за мен с пъти 505/606 за 7-чката може да се споспори :)

Отговорено

Разбира се, че го знаем 9000.... това ми беше първият процесор през 94-та 5-та някъде..култово животинче вършеше перфектна работа....ех спомени... :rolleyes:

Отговорено

Първите процесори звучат добре, защото овердрайв/дисторшън/компресор електрониката им е аналогова, и се намира преди DSP -то. След това, към края на 90-те започнаха да се правят опити за цифрово симулиране на кривоча с тогавашните бавни процесорчета, и от там дойде и лошия тон на процесорите от тези години.

Отговорено

аз съм имал зуум 707-2 и смея да твърдя че от към модулации зуум се справят доста прилично, обаче дистовете на ниската класа не бяха от най-добрите, като за първи процесор са перфектни ама иначе....

Отговорено

В първия пост от темата не усетих никакъв въпрос или каквото и да било.

Темата се затваря.

Ако беше по-конкретно... :rolleyes:

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.