Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

:offtopic-001: Еее, Абате, сега видях, че си принтерист; пък иначе си викам - убав човек; арно свири, па и от наше село... :offtopic-001:

ама нали не се коментират тук такива работи... :)

Отговорено (Редактирано)

:offtopic-001: Шшшт, тука съм басист :) На други места - алфист и интерист :offtopic-001:

И да не съм и аз офф:

Редактирано от Abbath
Отговорено

Е бива ли така - офтопик на футболна тематика!? :) Аз още преди години се отучих да правя офтопик... още когато Юве игреаха в Серия Б...

:offtopic-001: оп-паа, грешка :greenangel: :greenangel:

Отговорено

Анаконьеее :) че ме баннат ако почна.

Оня ден както водя кучката и гледам един нерадзур с тениската. Пък и аз случайно бях с моята, викам - не мога да оставя нещата така. И с най-лошия тон, който можех да изкарам, викам "дръж интериста, дръж!". Тя милата се зачуди, щото тая команда и е чужда, и гледа некво тъпо такова, ама момчето си изкара акъла. Извиних му се, щото бях радостен, че не ме совна. Ама ... нали така, вражда да има :)

Ето пък каквa простотия ми харесa на мен днес:

men%20who%20wear%20sandles-%20get%20what%20they%20deserve.jpg

Отговорено (Редактирано)

buy&sell, можеш да станеш оператор на биологична единица. Обаче е факт, че хората в развитите държави говорят за образованост на нацията, за учене цял живот, а на нас ни говорят как трябвало да станем чобани. :thumbs_up: И после някой такъв като Пр. д-р Милена Цанева (литературовед и критик на 81 години) ще излезе и ще ми каже пак "За съжаление много млади хора се реализират в чужбина последно време. И аз не разбирам защо е така".

И по този повод, ето нещо, което ми се мерна тези дни из нета:

46255_thumb.jpg

Редактирано от zombie
Отговорено (Редактирано)

Играят си момчетата, ама с центробежната сила шега не бива. Една бърза оценка ако се направи, 5G сигурно достигнаха.

Редактирано от Mairomaster