niki4ko Публикувано Октомври 27, 2006 Публикувано Октомври 27, 2006 Искам да си сваля табулатура на някой хубав мелодичен тапинг.Бихте ли ме насочили и препоръчали нещо. Цитирай
Surikat Отговорено Октомври 27, 2006 Отговорено Октомври 27, 2006 (Редактирано) Ами колкото и глупаво да ти звучи едно време имаше едно детско mighty morpfin power rangers.Там интрото е такова и звучи мноо яко. Joe Satriani - Always With You Always With Me Van Hallen - Eruption Vivaldi - Spring (да има) Ozzy Osbourne - Crazy Train Хмм дръго немога да се сетя сега.Пък що не си измислиш един?Хващай грифа с двете раце и стържи да не ти пука Редактирано Октомври 27, 2006 от Surikat Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Октомври 28, 2006 Отговорено Октомври 28, 2006 Ами колкото и глупаво да ти звучи едно време имаше едно детско mighty morpfin power rangers.Там интрото е такова и звучи мноо яко. Оно там свири Бъкетхеда и затуй (: Sea Of Lies на Symphony X има убийствено тапинг соло със суийп и си струва да му отделиш време. Оне на Металица - на базата на него тапинг можеш да си измъдриш сам страшно много lick-чета. И тей.. Цитирай
black_waltz Отговорено Октомври 28, 2006 Отговорено Октомври 28, 2006 зяпай уроците на Steve Lynch , там само тейпинг има и то як! кефти с 1 пръст кефти с 4 хубаво е от него да почнеш щото там са обяснени някои много важни неща без които само ще си мажеш след туй се захващай с Майк Ромео(Symphony X) и стааш изрод Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 28, 2006 Отговорено Октомври 28, 2006 (Редактирано) Искам да си сваля табулатура на някой хубав мелодичен тапинг.Бихте ли ме насочили и препоръчали нещо. Уроци на Реб Бич. Хубав и мелодичен таппинг http://www.rebbeach.com/index_2.htm http://melodicrock.com/showcase/winger-4.html Редактирано Октомври 28, 2006 от Black Bird Цитирай
SomeoneElse Отговорено Октомври 28, 2006 Отговорено Октомври 28, 2006 Midnight на Сатриани е добро, ама е малко по-advanced Другите не съм ги чувал, но за това знам Цитирай
Recommended Posts