Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Мислех си колко души от този форум притежаваме процесор на Дигитех от серията GNX, няма значение 1,2,3 или 4-ката? Нека се преброим!

А и ме интересува по какъв начин го използвате за свирене: какъв Target system, в РА, amp in или efekt loop и т.н.? :bravo:

Аз съм с GNX 1 и след вече близо две години употреба стигнах до извода, че най добре звучи като се прекара през efekt loоp-a на даден усилвател и като се сложи на DIRECT режим.

Вие какво ще кажете по въпроса?

А, също какво ви е мнението за т.нар. Whammy ефект, който притежават този род процесори?

На мен лично въобще не ме впечатлява! От така обявените настройки 2NDDOWN, 4THDOWN и подобни се получава едно гадно закъснение на звука и ако по принцип е дисторзирън, реже доста от драйва, абе с други думи нереална работа!

Мнения?!

Отговорено

и според мен директ в ретърна на маршал е най-добрият вариант за този процесор. Спийкър симулациите са му гаднички. Особено на 1. Нашият китарист свири с такъв, и то директно, та бая си играхме да постигнем нещо прилично. Но уамито го използва - много пантерски си звучи, аз го харесвам :D Онзи ден видях че китариста на Кълн свири с 2ката ГНХ. По-добре е (отново беше директно в пулта), но може и още по-добре.....

Отговорено

Е, много сме, нема що!

;):lol:;):pray:

Нищо, така е по-убаво, харесва ви да съм единствен или както в този случай, един от малкото.

Ай!

Отговорено

Уеко ме хвана лигнята и викам си чекай да поздравим мойте късни другари

Нема повече ......... до следващия път.

:green: :green: :green:

Отговорено

Я ме як бе! Не съм се меркал напоследък, че нещо ноо свирене ми се сбра - нека ми е гадно :beer:

А за GNX-a : Аз имам 2-ката и ме кърти от кеф, като се има предвид, че преди това бях със Zoom GFX 4 :beer:

Просто възможностите за конструиране на звук са ОГРОМНИ!

Ноо ме кефи комбинацията от два яко избичени ампа и съвсем лек дъстър :P Получава се хем остър, хем обемен звук ;)

А наистина хубавите неща стават трудничко - ама то понеже има мноооого неща за бърникане :beer: Не се оплаквам :beer: Аз засега го вкарвам директно в кубето, и си ме кефи така :beer:

А whammy-то си е добре бе. Bigjav се оплакваше от IPS-a (intelligent pitch shifter), с който обаче още не съм си играл :beer:

То не е малко джуджавки, дееба :beer:

Отивам да свирим пак - до скоро :beer: