G.Varbanov Публикувано Юли 22, 2014 Публикувано Юли 22, 2014 (Редактирано) Скоро ще видим какво ще сътворят Ibanez LACS и Fredrik от Meshuggah. От първите снимки се вижда, че китарата ще е отново 8-струнна с neck-tru конструкция, базирана на Iceman моделът, но този път ще има True Temperament прагове: Това не е първия Iceman на Fredrik, но за първи път ще го видим с такива прагове. В Premium Guitar Rig Rundown-a на Meshuggah, tech-a им показа именно този прототип, с който Fredrik свири след M8M: http://avhguitarrepair.com/the-meshuggah-guitar-archive/new-fredriks-2012-ibanez-lacs-stoneman-prototype/ Редактирано Юли 22, 2014 от G.Varbanov 3 Цитирай
G.Varbanov Отговорено Юли 23, 2014 Автор Отговорено Юли 23, 2014 (Редактирано) Прощавай! "Stoneman" го водят и най-близкото до него е Iceman, само задниците им се различават. Поправи ме като хората, защо ме караш да се консултирам с ГУГЛЕ :> Прилича ми на резултат от сладката любов между Iceman и Gibson Firebird: Определено ми харесва повече от Iceman! Крайния резултат е нещо като заоблен Explorer Редактирано Юли 23, 2014 от G.Varbanov 1 Цитирай
Trysth Отговорено Юли 23, 2014 Отговорено Юли 23, 2014 Не те поправих като хората, щото никак не ми се търсеше тая изгъзица как и викат. Иначе не изглежда зле, но мен лично не ме кефи издадения рог. При куфеене от кръста нагоре ще убива Казвам го от опит. Цитирай
exxct Отговорено Август 3, 2014 Отговорено Август 3, 2014 С тия True Temperament прагове е много гот за "bending" Цитирай
G.Varbanov Отговорено Август 8, 2014 Автор Отговорено Август 8, 2014 (Редактирано) Ето го крайния резултат. Бриджа е доста приятна изненада: "8 string tune-o-matics are a rarity, and even more rare are 8 string tune-o-matic tailpieces. Most companies simply go with a string-through-body setup. The fact that Ibanez has 8 string TOMs in general is exciting on its own. The fact that they've got the fine tuners on the tailpiece is ridiculous." Редактирано Август 8, 2014 от G.Varbanov 2 Цитирай
Hillbilly Отговорено Август 8, 2014 Отговорено Август 8, 2014 Аз не мога да си представя как се свири на това,сигурно защото непрекъснато опъвам нагоре-надолу жиците,"бендване" как се казва,а с тия прагове ще е тормоз.. Цитирай
G.Varbanov Отговорено Август 8, 2014 Автор Отговорено Август 8, 2014 (Редактирано) 8 бяха малко Редактирано Август 8, 2014 от G.Varbanov Цитирай
metalhammer Отговорено Август 8, 2014 Отговорено Август 8, 2014 Пуснах си първото парче на MESHUGGAH което излезе в тубата и не чух да ползват повече от 2 струни на китарите си през цялото парче.. Хубаво е че им се възхищавате на маркетинга. 4 Цитирай
G.Varbanov Отговорено Август 8, 2014 Автор Отговорено Август 8, 2014 (Редактирано) За щастие маркетинга им е обоснован и китарите им са повече от добри. Останал съм с впечатлението, че си широко скроен човек и не би очаквал всички да правят sweep picking на 8 струнни китари като Tosin А и няма как да не оцениш нововъведенията им. И аз така като тоя младеж смятах да направя в началото, после разбрах защо ти е 29,4 мензура и 8 струни А като си с 6 струнна в F и потрябват долните струни за сола: "Извиняваме се за прекъсването, трябва да отидем да си вземем другите 6 струнни китари, които са в Ми бемол :> Мешуга и Extended range китарите определено не са за всеки и ще останат неразбрани дълго време, за това са в собствен раздел Редактирано Август 9, 2014 от G.Varbanov 1 Цитирай
Kalmar Отговорено Август 11, 2014 Отговорено Август 11, 2014 Чудя се в какъв ще преквалифицират басиста си скоро... танцьор? Цитирай
sbondokov Отговорено Август 12, 2014 Отговорено Август 12, 2014 А като си с 6 струнна в F и потрябват долните струни за сола: "Извиняваме се за прекъсването, трябва да отидем да си вземем другите 6 струнни китари, които са в Ми бемол :> Сола ли? Да ти кажа не чух сола, ама да речем, че си прав по принцип . Цитирай
golemana Отговорено Август 19, 2014 Отговорено Август 19, 2014 А като си с 6 струнна в F и потрябват долните струни за сола: "Извиняваме се за прекъсването, трябва да отидем да си вземем другите 6 струнни китари, които са в Ми бемол :> Сола ли? Да ти кажа не чух сола, ама да речем, че си прав по принцип . Цитирай
Claypool Отговорено Август 19, 2014 Отговорено Август 19, 2014 Имам един въпрос, но предварително се извинявам Цитирай
Recommended Posts