Steppenwolf Отговорено Август 26, 2005 Отговорено Август 26, 2005 Изложи ли са се или са пишман техници. Цитирай
progressive Отговорено Август 26, 2005 Отговорено Август 26, 2005 Изложи ли са се или са пишман техници. ако става дума за моя клавир... май си прав... ако някой знае друг който се занимава с такива неща... Цитирай
Steppenwolf Отговорено Август 26, 2005 Отговорено Август 26, 2005 Тук, в Русе, познавам електронен техник, в момента поддръжка по сървъри, който почти няма проблем, с който да не може да се справи. Аз бих го занесъл при него. Много добри знания и разбирания по електротехника и електроника, което му позволява да разбира и да знае от тролейбуси до цифрова електроника, примерно. Но има един проблем - крайно несериозен човек е. Като вземе една техника да я прави, докато я пипне, отива години. От 4 години един телефон стои в него и не го е видял още. Язък! Ако не беше такъв, щеше да взема наистина достойна за знанията си заплата, а не да се чуди как да върже двата края. Цитирай
progressive Отговорено Август 26, 2005 Отговорено Август 26, 2005 ами ако идвам някой ден към Русе... Цитирай
the_gorer Отговорено Август 26, 2005 Отговорено Август 26, 2005 Ако става дума за онези MIDI клавиатури, които се включват в комп, ще ви светна, че има една великотърновска фирма, която внася такива "фафли". Доколкото си спомням, цените са между 80 и 150 лева. Има ги всякакви, с различен брой октави и всичките са с много копчета и бъзикни по тях. Да пукна, ако знам за какво служат, но изглеждат шареничко и хващат очото Ако ми се отвори път натам, ще погледна какво точно предлагат и на какви цени. Цитирай
ecmjazz Отговорено Август 26, 2005 Отговорено Август 26, 2005 Хммм, ако имаш пред вид фирма Вали, тя внася клавиатури Evolution и държи едни от най-ниските цени, но няма такава която да е дори 150 лв. - всички са нагоре. Най-евтината е към $110 без ДДС и е само 2 октави. Ако обаче знаеш за друга фирма с други клавиатури на мен ще ми е интересно да разбера, а предполагам - и на другите. Цитирай
the_gorer Отговорено Август 26, 2005 Отговорено Август 26, 2005 (Редактирано) Да, за Вали става въпрос. Преди 5-6 месеца имаше поне две фафли, които се предлагаха на цена под 100 лева. Искам да знам защо ми дялнаха предишния пост. Може и на PM. ЕДИТ: Кой се бъзика с постовете ве?! Редактирано Август 26, 2005 от the_gorer Цитирай
ecmjazz Отговорено Август 26, 2005 Отговорено Август 26, 2005 Абе ако имаш възможност провери за кои модели става въпрос и дали все още ги предлагат, че прявявам интерес - даже може два броя да взема. Пък ще почерпя Цитирай
Recommended Posts