nevdomy Публикувано Октомври 25, 2006 Публикувано Октомври 25, 2006 Ровейки се из онлайн музикалните магазини попаднах на това: http://www.thomann.de/gb/harley_benton_hbb_3207_nt.htm Честно казано очите ми останаха- много красив бас... :inlove: Но,тук идва въпроса може ли човек да си купи китара така по кртинка без да я пине и чуе преди това. Марката ми е неизвестна ,но пък цената е супер Предполагам че заоколо 200 евро ще пристигне Бих искал да чуя и други мнения. Благодаря на всички отзовали се предварително!!! Цитирай
Svet Отговорено Октомври 25, 2006 Отговорено Октомври 25, 2006 Аз съм си купувал китара по интернет...и съм доволен.Вярно нее същото като да си я награбиш от магазина...ама пък я има тръпката на очакване да пристигне Не съм имал проблем с баса и не останах разочарован. И си прав исключително красив е.Предполагам, че тия хорица не са се постарали САМО да изглежда добре. Аз съм рискувал и бих го направил отново, ако имам достатъчно средства... Цитирай
tsetso Отговорено Октомври 26, 2006 Отговорено Октомври 26, 2006 Рискуваш!Не си я чувал не знаеш какво може и т.н.Иначе ще си я вземеш и каквото сабя покаже.Ако нямаш много пари рискуваи.Ако не недеи-това е моя съвет Цитирай
Nikifena Отговорено Октомври 26, 2006 Отговорено Октомври 26, 2006 Това което забелязвам е, че адаптерите няма да са хубави на тази китара. струнника изглежда готин. И не знам какво ще е качеството на ключовете, но съдейки по стаг басовите които съм хващал няма да е добро. За съвет дали да си е купиш или не не мога да ти кажа. Това ти си прецени. Дали за същите пари няма да си намериш нещо по-готино в БГ ? Мойят съвет е да обиколиш музикалните магазини и да пробваш всичко което ти решиш... Ако не ти хареса нищо като форма, усещане и звук тогава се ориентирай към интернет Цитирай
разбойник Отговорено Октомври 26, 2006 Отговорено Октомври 26, 2006 Harley Benton е така да се каже "домашната марка" на въпросния интернет магазин - евтини китайски стоки. От това което виждам на снимката не ми допада комбинацията от положението на "Пресижън" адаптера и 24-те позиции - не остава много място между края на фингърборда и адаптера. Провери колко точно ще са ти разходите по доставката+ такси на границата - може да се окаже че не е толкова изгодно. Цитирай
stalowa_wola Отговорено Октомври 26, 2006 Отговорено Октомври 26, 2006 Визията действително е добра. Това което ме озадачава е, че както и на много други басове, няма да могат да се ползват прагчетата нагоре от 21-во (освен ако не си изкривиш ръката, или пък не свириш double-hands). За пресижън адаптера вече казаха. Потърси семпли, може да намериш нещо все пак. Цитирай
Recommended Posts