jabs Публикувано Юни 20, 2014 Публикувано Юни 20, 2014 (Редактирано) Една велика банда, във върхова форма. Според мен, един от най-силните концертни дискове, които съм гледал (и слушал). С излизането си, оглавява класациите в САЩ и половината свят. Микс от вечните им класики (някои в изненадващ аранжимент) и по-непопулярни парчета (някои в съвсем шантав аранжимент) Уви, прощален концерт на Нейтън Ийст и (най-голямата загуба за мен) на Саймън Филипс. Нейтън ще бъде заменен от Дейвид Хънгейт, ако не се лъжа първият басист на ТОТО, но Саймън.... https://www.youtube.com/watch?v=hh6_R4gtTOU Бях на концерта им в Castello di Villafranca (близо до Верона) през 2011. когато също обявиха запис на лайв. След години неофициалната версия е, че колата на продуцента се подпалила (в катастрофа) и записите били унищожени. Дали е истина не е важно, защото е за добро. Този гиг отвява 2011. Ето и малко снимки от 2011... ТОТО записват и нов албум.... http://www.stevelukather.com/news-articles/2013/12/the-making-of-the-new-toto-album.aspx Редактирано Юни 20, 2014 от jabs 5 Цитирай
zanev 70 Отговорено Юни 20, 2014 Отговорено Юни 20, 2014 ..така е ..бандата е велика ... само дето по мое скромно мнение трябва да спрат веднъж завинаги да свирят парчета от типа на розана , африка , холд дъ лайн и от сорта щото вече бактън ... имат десетки ако не и стотици парчета за свирене ... аман от едно и също ... Цитирай
Heartman Отговорено Юни 20, 2014 Отговорено Юни 20, 2014 От месец го гледам този концерт и не спира да ме радва,особено Hydra и St.George.Винаги хората които ходят на концертите искат да чуят хитовете на бандата с които са станали известни,така че няма как да спрат да ги свирят. 1 Цитирай
jabs Отговорено Юни 21, 2014 Автор Отговорено Юни 21, 2014 ^ именно, така е. Люк, който е голям зевзек и интервютата му са интересни за четене някъде беше казал че ще ги замерят с домати ако не изсвирят Африка. Освен това, той споменава колко е трогнат от факта че израства ново поколение, което не е било родено по времето на ТОТО IV, и това поколение в момента открива музиката им, и също иска да чуе старите хитове Цитирай
Recommended Posts