halladin Публикувано Юни 18, 2014 Share Публикувано Юни 18, 2014 здравейте фенове. Имам бас китара Стаг http://www.amazon.com/Stagg-XB300-GBK-Heavy-Electric-Guitar/dp/B005RA3R30 , но имам и проблем - спука се главата на грифа и сега се държи само на дъсчицата дето са набити на нея праговете (моля без тъпи коментари за наименованието й). Искам да залепим някак грифа и да го стегнем или пък да видим какво може да се направи по неговата смяна. Не открих координати на лютиер-старозагорец и затова пиша във форума. Четох за доста добри майстори, но от други места. Благодаря, че прочетохте моя зов за помощ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Юни 18, 2014 Share Отговорено Юни 18, 2014 Мръдни до Нова Загора, примерно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pioneer 306c Отговорено Юни 18, 2014 Share Отговорено Юни 18, 2014 Мръдни до Нова Загора, примерно. Коцето е в София вече 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Юни 18, 2014 Share Отговорено Юни 18, 2014 Там у региона в Казанлък има една фабика на Кремона,а у Пловдив има страшен лютиер - Диката,ама не ти е проблем да я пуснеш с куриер и до София.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
evernas Отговорено Юни 19, 2014 Share Отговорено Юни 19, 2014 (Редактирано) Няма лютиер в СЗ,който да ти го оправи,защото ....няма лютиери в СЗ изобщо . Или пиши на bass traffic тука във форума да го питаш или най-близкия - Диката в Пловдив.Успех. Редактирано Юни 19, 2014 от evernas Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
halladin Отговорено Юни 19, 2014 Автор Share Отговорено Юни 19, 2014 благодаря ви за бързата реакция, ще пробвам да се свържа с някой от посочените. СТискайте палци да кажат приемлива за мен цена, че не е хубаво инструмент (все пак някакъв) да стои за украса Поздрави на всички Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kulov Отговорено Юни 19, 2014 Share Отговорено Юни 19, 2014 преди 4-5 години в една кръчма един пиян се стовари върху баса ми (който беше сложен на стойка) и престърга грифа му през ръба на масата отпред. https://myspace.com/278743848/mixes/classic-bass-2-652750 това, което не се вижда на тези снимки е, че грифът беше толкова нечовешки усукан, че даваше отклонение над 1/2 тон след 7-8 праг. тогава използвах услугите на иван от пловдив и пичът го направи по-добър от нов! не знам колко таксува, щото го е носил и плащал въпросния пияница. преди 4-5 години телефонът му беше 0898 81 25 99. успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts