Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Отдавна не съм се включвал и реших да пробвам да записвам с истинските неща,не със симулации.

Washburn N2, crybaby, TS9, JH-1, phase 90, Vibratrem, US600, BF-3, CH-1,digidelay, Valveking 112

Отговорено

Браво, момчета!

Отново чувам интересни и нестандартни решения, определено поднесени с доста фантазия :)

Надявам се да има още включвания, а след това Fusion Blues - Part 2 - coming soon... :)

• 2 weeks later...
Отговорено (Редактирано)

Браво колеги, страхотни попълнения (изгледах ги след записа за да не крада без да искам идеи :))!!!

Какво се получава, когато човек все по-рядко пипащ китарата реши в 3:00 сутринта да запише нещо набързо? :huh:
Отговорът е прост, едно голямо мазало. :icon_shithappens:  На много места определено съм извън тоналност, на други определено съм фалшив, към края има част, която има даже безмислени арпежи и бързи пасажи. Аз съм доста самокритичен и адски рядко бих си позволил да постна такова видео, но истината е, че от доста време не съм се забавлявал така истински и с настроение и реших да не пипам абсолютно нищо. Записано е на един дъх, даже подложката не я бях чувал цялата а само началото, няма никакви корекции нито по видеото нито по аудиото.
Всеки издържал стоически по-горните редове заслужава да чуе какво се е получило :greenangel:

http://youtu.be/OlHdPbyIjAU

Поздрави!

;) Марио B)

Редактирано от killer
Отговорено

Баце,и аз не спя по нощите,компа ми е слаб за камера и дзверо(женъта) ше ме изяде ако и дрънча в 3ч,ама клипа не ти се отваря - частен бил..

Отговорено

Марио, радвам се, че и ти се включи в джема и то с белия Юнивърс :)

Като цяло изпълнението не е лошо, има забележки тук-там, но положението не е чак толкова отчайващо, колкото си го описал, при положение, че е записано на прима виста, без подготовка!

Може би трябва по-често свириш и нещата ще се получат още по-добре!

Има отворена тема "Fusion Blues # 2 " - може да се включиш и там - ето ти повод да посвириш и на черния Юнивърс  :virtuoz:

Отговорено (Редактирано)

Благодаря за добрите думи, Наско. :thx:

Познаваш ме, не обичам посредствените неща, но онази вечер изпитах едно чувство, което не бях изпитвал от доста време, а именно невероятно удоволствие от музиката, която свиря.

Да, клипа е груб, пълен с грешки, показва всичко онова от което бягам (посредственост на изпълнението) но разпали в мен нещо, което мислех че е отдавна забравено.

За свиренето си прав на 100%, свирене, свирене и свирене му е майката.

Още веднъж благодаря за коментара и поканата, ще се възползвам в най-скоро време.

Редактирано от killer