Sebastian Отговорено Октомври 21, 2006 Отговорено Октомври 21, 2006 Bard's Song на Blind Guardian Напълно съгласен. От наше село един им скри шапката с House Of The Rising Sun- изсвири си я и си я изпя човека, самичък Цитирай
becker Отговорено Октомври 21, 2006 Отговорено Октомври 21, 2006 Здравейте на всичкислед около 5 месеца в училище имаме самодейност и аз съм решил вече да участвам все пак свиря вече от 3 години на класическа-ходя на частни уроци та въпросът ми е какво според вас би било интересно на публиката ката соло изпълнение било класика или каквото и да е независимо от трудността нали се сещате щото някои наши си музикантски парчета не винаги са харесвани мерси предварително AIR- Jason becker-е направиш впечатление Цитирай
lizardman Отговорено Октомври 22, 2006 Отговорено Октомври 22, 2006 краят на последния Soulfly(ако си им фен) завършва с много яко соло за класическа. мисля че ще ги впечатлиш, ама нз колко трудно е за свирене Цитирай
NeonGod Отговорено Октомври 22, 2006 Отговорено Октомври 22, 2006 аз ту предлагам на TestamenT-Musical Death (A Dirge) . много е яко Цитирай
Telerig Отговорено Октомври 22, 2006 Отговорено Октомври 22, 2006 AIR- Jason becker Аз предлагам "Altitudes" Цитирай
BODOM4o Отговорено Февруари 18, 2007 Отговорено Февруари 18, 2007 аз бих предложил нещо на Сатриани или на гънс ен роузес Цитирай
7thString Отговорено Февруари 18, 2007 Отговорено Февруари 18, 2007 Влатко Стефановски има една много яка преработка на Йовано Йованке. Принципно на такива мероприятия знам от опит, че е добре да се свири нещо по-живо- ще ги осмъртиш от скука ако цепиш балади. Цитирай
kiki vai Отговорено Февруари 19, 2007 Автор Отговорено Февруари 19, 2007 ся разучавам на сатриани always with me always with you dano da stane do mai Цитирай
kiki vai Отговорено Февруари 20, 2007 Автор Отговорено Февруари 20, 2007 за сега китарист басист ще намеря лесно балабанист също хаха абе аз да я направя пък съпровода ще го измислим Цитирай
7thString Отговорено Февруари 20, 2007 Отговорено Февруари 20, 2007 Така може, аз мислех, че ще си сам на сцената без съпровод Цитирай
Baby Thomas Отговорено Февруари 23, 2007 Отговорено Февруари 23, 2007 Алекс, продават се МР3 плейъри с изход за миксер. П.П. Ако се саморекламираш за ритъм китара е друг въпрос, де... Цитирай
7thString Отговорено Февруари 23, 2007 Отговорено Февруари 23, 2007 П.П. Ако се саморекламираш за ритъм китара е друг въпрос, де... Нали знаеш, че зодията ми изисква да съм центъра на внимание- кви ритми?! *Эта шутка Цитирай
Mr_Reaper Отговорено Март 29, 2007 Отговорено Март 29, 2007 Пич, ако искаш нещо по-простичко и вървежно, като за кухарка, ти препоръчвам Stone Sour - Bother или Through glass. Парчетата са страшно готини и лирични. Само си намери кой да ти ги изпее. Цитирай
Mr_Reaper Отговорено Март 29, 2007 Отговорено Март 29, 2007 Пич, ако искаш нещо по-простичко и вървежно, като за кухарка, ти препоръчвам Stone Sour - Bother или Through glass. Парчетата са страшно готини и лирични. Само си намери кой да ти ги изпее. Цитирай
Recommended Posts