Jump to content
Българският форум за музиканти

Mr_Reaper

Members
  • Мнения

    33
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    ESP LTD SC 607B

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Mr_Reaper's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Обществена Репутация

  1. Благодаря за мнението на колегата. Определено помага, когато отпадат варианти. Моля и другите за помощ, че засега сякаш съм за line6-a Не ми се правят грешки (все пак говорим за 1000 и нагоре лева, които трудно ще си върна)
  2. Аз искам само да попитам, понеже аз пък ще си взимам безжична система, кое бихте ми препоръчали: - Sennheiser ew 135 g2 - Audio Technica 3000 - Line 6 XD v70 (новите дигитални микрофони с 1029323-те симулации) Попринцип не съм фен на дигиталните истории (ефекти и прочие), но чета много добри отзиви за Line 6-a в harmony central и тн и тн. Няма абсолютно никакви смущения, "модулира" няколко модела микрофони (sm58, beta 58, sennheiser 835 и и др.) може да му се слагат различни капсули (sm58 i beta 58 например), удобен за настройване и няма никога да има проблеми с разни лицензи. От друга страна Зенхаизер и Аудиотехника са си признати и отвърдени фирми в този бранш. Моля за съвети! Благодаря предварително
  3. Здравейте, ще съм много кратък. Харесал съм си няколко модела wireless handhelds на audio technica и sennheiser. Незнам, дали няма вече такава тема, но да си питам...ще може ли някой да ми каже кои са позволените за потребление честоти в България (за да нямаме проблеми с телевизия, радио и прочие)
  4. Mr_Reaper

    Wireless Handhelds

    Ако някои мойе да ми даде съвет за качествен wireless микрофон до 1000 лв. ще съм много благодарен. И да попитам има ли някои някакво мнение за дигиталните микрофони на Line 6
  5. Mr_Reaper

    Thomann.de

    Не знам, дали не е имало такава тема и ако е имало , се извинявам. Имам следното запитване към хора, които са използвали услугите на този онлайн магазин: Колко време се чака за доставка на една китара? Колко струва доставката? До адреса ли ти я доставят? И ако може да ми обясните като на балък, колко горе-долу ще ми излезе доставката на китара 555 евро за София? Благодаря предварително за информацията
  6. Става въпрос за един Лес Пол, който не е кой знае какво, но има сантиментална стойност. Има нужда от настройка на гриф, презапояване на всичките му салтанаци вътре и смяна на адаптер и това ако може до 24-ти. Моля само хора, които си разбират от работата да се обаждат, понеже китарата е на такова дередже заради " майстори" разни. тел. 0885 640 589 - Георги
  7. Ааааа мнооо метал копелееееее много жестоко!!
  8. Mr_Reaper

    Съвет

    Ами ето как стоят нещата. Могат ли да възникнат проблеми, ако махна от примерно китара Jackson RR X серия и сложа от Dinky, тоест с обърната глава, ако грифовете са едни и същи, а само главата е обърната? Може ли после да не може да се намести, дами се промени звука на китарата и прочие и иизобщо ще си прецакам ли китарите по тоя начин?
  9. Mr_Reaper

    Ефекти

    Не знам дали няма вече такава тема, обаче ме интересува мнението на дългогодишните музиканти и така да се каже специалисти за ефектите и по скоро камиончетата. Тази тема е всеки да поства марките и моделите на най-подходящите за даден стил музика. Пример: За Хеви Метъл са.... Ще дам някои пробни стилове а вие добавяйте. Който има мнение за даден стил, да го изразява свободно. Джаз, Алтърнатив, Хардрок, Хеви Метъл, Прогресив Метъл, Пънк, Метълкор, Дет Метъл, Блек Метъл, Нео Метъл и т.н.
  10. Mr_Reaper

    изяви

    Пич, ако искаш нещо по-простичко и вървежно, като за кухарка, ти препоръчвам Stone Sour - Bother или Through glass. Парчетата са страшно готини и лирични. Само си намери кой да ти ги изпее.
  11. Mr_Reaper

    изяви

    Пич, ако искаш нещо по-простичко и вървежно, като за кухарка, ти препоръчвам Stone Sour - Bother или Through glass. Парчетата са страшно готини и лирични. Само си намери кой да ти ги изпее.
  12. Mr_Reaper

    Ibanez Rg 370bk

    Не знам хора... Аз съм с RG350DX - черна, корейска(продавам я) и съм много доволен от звука. Ако трябва да съм честенр само флойта не ме кефи нещо, обаче мисля, че това е въпрос на настройки, с които не съм се хванал, въпреки, че китарата е на близо година. Тези модели се водят от най-евтините и не може да се очаква нещо величествено, но въпреки това, както казах - много си обичам китарата, но трябва да е разделя с нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.