Dean Публикувано Май 26, 2014 Публикувано Май 26, 2014 Една глем метъл класика с новата китара. Подходящо парче за изпробване на флойда държи ли в тунинг. 18 Цитирай
BassTraffic Отговорено Май 26, 2014 Отговорено Май 26, 2014 Освен свиренето, което е излишно да коментирам, китарката в ръцете ти изглежда като детска играчка Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Май 26, 2014 Отговорено Май 26, 2014 Не само изглежда, а също и звучи страхотно новата китара Цитирай
dickens Отговорено Май 26, 2014 Отговорено Май 26, 2014 Не ти ли е малка тая китарка? Все едно аз свиря на детската на щерката Цитирай
Telerig Отговорено Май 26, 2014 Отговорено Май 26, 2014 Ю рок май френд! )) Навремето свирих с подобна китарка от тоя калибър и понеже бях над 110 кила ме бъзикаха, че ми стояла като значка... после свалих 10 кила и си взех 7 струнна и спряха да се бъзикат. Цитирай
Hillbilly Отговорено Май 26, 2014 Отговорено Май 26, 2014 Кво значи малка китара бе,вие някои съфорумци ми звучите като лудата ми жена дето само кисне с таблета в еврейския тефтер (фейсбук) и само реве,че била дебела,при положение,че е 50 и нещо кила.... Мое да погледнете едно изпълнение на американскио химн (Уудсток 69 г.) от един кльощав негър Джеймс Хендрикс,където грифа на Стратокастъра му седи като размер запалка в ръката,дали му е малка китарата? Мале ,па ако погледнеме те тоя - http://www.youtube.com/watch?v=bYkv5mcqevw С малка китарка нещо,ама ПРС имат сигнечър модел.. То въпроса е да ти е удобен грифа..(ма тука май и сам не си вярвам,защото си чегъртам на ес-джи основно - по леко е от леспола,по заоблено и удобно,е грифа е същия ) 1 Цитирай
spd7693 Отговорено Май 26, 2014 Отговорено Май 26, 2014 Ти сложи Мик Марс в задния джоб на панталоните си. Изсвири солата 2000 пъти по-добре от него. А китарата сайнъчър модел ли ти е с тия точици? Цитирай
dickens Отговорено Май 26, 2014 Отговорено Май 26, 2014 (Редактирано) Имах навпредвид точно грифчето Имам чувството, че по-широчко и по-дебеличко би било по-удобно Ама това си е мое чувство... Сори за офтопика, най-малкото пък искам да се заяждам или да търся кусури... Любопитно ми е, защото навремето като свирех на Джаксъна си мислех че е върха на сладоледа за мен, но като хванах Лес Поула нещата си дойдоха на мястото... А моите пръсти са доста по-мършави Редактирано Май 26, 2014 от dickens Цитирай
Dean Отговорено Май 27, 2014 Автор Отговорено Май 27, 2014 (Редактирано) Благодарско на всички за отзивите и коментарите! Относно размерите на китарата искам да поясня ,че по мое настояване тялото умишлено е направено с 2,5 см по- широко от стандарта и сантиметър по- дълго. Като я сравня примерно с моя charvel ,който е същата форма, дори видимо е по голямо , така че на някой по- дребен човек дори би му била неудобна за свирене седнал. Главата на грифа също е по- голяма. Locking nut-а,на грифа e голям -43мм, като на всичките ми останали китари. Вече що се отнася до дебелината ,тънък е да -18мм на 1-во и 20мм на 12-то прагче. такива спортни грифове са ми удобни . Поздрави! Редактирано Май 27, 2014 от Dean Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Май 27, 2014 Отговорено Май 27, 2014 (Редактирано) Предимството, да реализираш къстъм проект на китара, по твои спецификации, е че можеш да избираш и контролираш всички параметри при изработката в детайли! Като се започне от дървесина, хардуер, както и най-различни размери и форми по самия инструмент. Естествено, никак не е лесно, но когато има кой да го реализира професионално / в случая тук е Коцето /, нещата определено се случват в желаната посока. Мисля, че при този проект на Dean, нещата са се получили по най-добрия начин, а по-важното тук е, че китарата му е удобна на него. Освен да му пожелая много свирене и кеф с новата хубавица, другите коментари са просто излишни Редактирано Май 27, 2014 от atanas_shishkov 1 Цитирай
Recommended Posts