Dean Публикувано Май 26, 2014 Share Публикувано Май 26, 2014 Една глем метъл класика с новата китара. Подходящо парче за изпробване на флойда държи ли в тунинг. 18 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BassTraffic Отговорено Май 26, 2014 Share Отговорено Май 26, 2014 Освен свиренето, което е излишно да коментирам, китарката в ръцете ти изглежда като детска играчка Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
atanas_shishkov Отговорено Май 26, 2014 Share Отговорено Май 26, 2014 Не само изглежда, а също и звучи страхотно новата китара Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dickens Отговорено Май 26, 2014 Share Отговорено Май 26, 2014 Не ти ли е малка тая китарка? Все едно аз свиря на детската на щерката Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Telerig Отговорено Май 26, 2014 Share Отговорено Май 26, 2014 Ю рок май френд! )) Навремето свирих с подобна китарка от тоя калибър и понеже бях над 110 кила ме бъзикаха, че ми стояла като значка... после свалих 10 кила и си взех 7 струнна и спряха да се бъзикат. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Май 26, 2014 Share Отговорено Май 26, 2014 Кво значи малка китара бе,вие някои съфорумци ми звучите като лудата ми жена дето само кисне с таблета в еврейския тефтер (фейсбук) и само реве,че била дебела,при положение,че е 50 и нещо кила.... Мое да погледнете едно изпълнение на американскио химн (Уудсток 69 г.) от един кльощав негър Джеймс Хендрикс,където грифа на Стратокастъра му седи като размер запалка в ръката,дали му е малка китарата? Мале ,па ако погледнеме те тоя - http://www.youtube.com/watch?v=bYkv5mcqevw С малка китарка нещо,ама ПРС имат сигнечър модел.. То въпроса е да ти е удобен грифа..(ма тука май и сам не си вярвам,защото си чегъртам на ес-джи основно - по леко е от леспола,по заоблено и удобно,е грифа е същия ) 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
spd7693 Отговорено Май 26, 2014 Share Отговорено Май 26, 2014 Ти сложи Мик Марс в задния джоб на панталоните си. Изсвири солата 2000 пъти по-добре от него. А китарата сайнъчър модел ли ти е с тия точици? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dickens Отговорено Май 26, 2014 Share Отговорено Май 26, 2014 (Редактирано) Имах навпредвид точно грифчето Имам чувството, че по-широчко и по-дебеличко би било по-удобно Ама това си е мое чувство... Сори за офтопика, най-малкото пък искам да се заяждам или да търся кусури... Любопитно ми е, защото навремето като свирех на Джаксъна си мислех че е върха на сладоледа за мен, но като хванах Лес Поула нещата си дойдоха на мястото... А моите пръсти са доста по-мършави Редактирано Май 26, 2014 от dickens Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dean Отговорено Май 27, 2014 Автор Share Отговорено Май 27, 2014 (Редактирано) Благодарско на всички за отзивите и коментарите! Относно размерите на китарата искам да поясня ,че по мое настояване тялото умишлено е направено с 2,5 см по- широко от стандарта и сантиметър по- дълго. Като я сравня примерно с моя charvel ,който е същата форма, дори видимо е по голямо , така че на някой по- дребен човек дори би му била неудобна за свирене седнал. Главата на грифа също е по- голяма. Locking nut-а,на грифа e голям -43мм, като на всичките ми останали китари. Вече що се отнася до дебелината ,тънък е да -18мм на 1-во и 20мм на 12-то прагче. такива спортни грифове са ми удобни . Поздрави! Редактирано Май 27, 2014 от Dean Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
atanas_shishkov Отговорено Май 27, 2014 Share Отговорено Май 27, 2014 (Редактирано) Предимството, да реализираш къстъм проект на китара, по твои спецификации, е че можеш да избираш и контролираш всички параметри при изработката в детайли! Като се започне от дървесина, хардуер, както и най-различни размери и форми по самия инструмент. Естествено, никак не е лесно, но когато има кой да го реализира професионално / в случая тук е Коцето /, нещата определено се случват в желаната посока. Мисля, че при този проект на Dean, нещата са се получили по най-добрия начин, а по-важното тук е, че китарата му е удобна на него. Освен да му пожелая много свирене и кеф с новата хубавица, другите коментари са просто излишни Редактирано Май 27, 2014 от atanas_shishkov 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts