peshoy2k Отговорено Февруари 4, 2005 Автор Отговорено Февруари 4, 2005 ей току що им писах на ЕМУ да видим кво ше измислят аз знам кво ше ми кажат ама специално им писах че алтернативата да им пращам картата за ремонт е неприемлива. ще се поболея направо мани мани тва цялата ми система ми е като част от мене а не е ли нещо в ред направо........... сърцето ме боли Цитирай
Rust Отговорено Февруари 4, 2005 Отговорено Февруари 4, 2005 (Редактирано) я виж тука .... твойто не е ли същата хава ? ако е .... действай http://www.mediacollege.com/audio/connecti...-jack-mono.html Редактирано Февруари 4, 2005 от Rust Цитирай
peshoy2k Отговорено Февруари 5, 2005 Автор Отговорено Февруари 5, 2005 не е там са 2 моно/небалансиран/ или стерео/балансиран/ 1/4 и после или с чинч или пак с 1/4 моно. в момента нямам подходящ кабел да си направя балансиран кабел да го тествам, освен ако не взема да резна микрофонните ми кабели и да се пробвам Цитирай
Боян Отговорено Февруари 5, 2005 Отговорено Февруари 5, 2005 http://www.productionforums.com/emu/forum.asp?FORUM_ID=4 Добре е да питаш за хелп и в този форум :think: поразгледай го, пък има и интересни работи за таз карта Успех :hello: Цитирай
Rust Отговорено Февруари 5, 2005 Отговорено Февруари 5, 2005 aaaaa eми тогава странна работата ! не мяза да е от кабела (ма кой знае) .... по-добре недей режи все пак Цитирай
IvanDTr Отговорено Февруари 6, 2005 Отговорено Февруари 6, 2005 (Редактирано) Донеси си компира при мен и ще ти го оправя ако е студена спойка, но мисля че ти се е разбила жака. Пак ще направим нещо! Айде! Редактирано Февруари 6, 2005 от IvanDTr Цитирай
peshoy2k Отговорено Февруари 7, 2005 Автор Отговорено Февруари 7, 2005 абе хора сложих балансирани кабели днеска си направих и ........... Цитирай
peshoy2k Отговорено Февруари 7, 2005 Автор Отговорено Февруари 7, 2005 искам да благодаря на всички отзовали се Цитирай
Rust Отговорено Февруари 8, 2005 Отговорено Февруари 8, 2005 я виж ти къде бил ключа от палатката Цитирай
Recommended Posts