Black Bird Публикувано Октомври 17, 2004 Публикувано Октомври 17, 2004 Хай отново! Работата ми от 12 часа снощи ето пълния трак «Jack Frost» 5:01 min http://dimitar.audioshot.net/music/JackFrost.mp3 BTW това е работна версия! thanks for listening! 8) Цитирай
synchu Отговорено Октомври 18, 2004 Отговорено Октомври 18, 2004 Здрасти фен Дръпнах парчетата. Отговарям тук, че на форум.алл.бг рядко ходя вече, защото ми е по-бавен. Абе тези АМТ-та добре звучат много!!! Ама ако имаш време и желание можеш ли да запишеш нещо моно, чисто без ривърб, дилеи, без нищо друго като инструменти, на Fatal Tube (има много 'ляб точно в този ефект мене ако питаш) и на California. Иначе от парчетата най ми харесва Orpheus (много ала Jeff Beck в най-добрия смисъл - не копиране на рифове, а като начин на звукоизвличане - много smooth, направо се лее). Много добро! Твърде яко! С кво си го записал, не ми прилича на хардуер, по-скоро софтуер емулатор ми изглежда? Иначе (пак лично мнение) много ривърб и дилей има май по песните. Напоследък ме радват по-директни (in your face) звуци. Но това си е лично предпочитание де. Цитирай
Guest Отговорено Октомври 18, 2004 Отговорено Октомври 18, 2004 Здрасти фен Дръпнах парчетата. Отговарям тук, че на форум.алл.бг рядко ходя вече, защото ми е по-бавен. Абе тези АМТ-та добре звучат много!!! Ама ако имаш време и желание можеш ли да запишеш нещо моно, чисто без ривърб, дилеи, без нищо друго като инструменти, на Fatal Tube (има много 'ляб точно в този ефект мене ако питаш) и на California. Иначе от парчетата най ми харесва Orpheus (много ала Jeff Beck в най-добрия смисъл - не копиране на рифове, а като начин на звукоизвличане - много smooth, направо се лее). Много добро! Твърде яко! С кво си го записал, не ми прилича на хардуер, по-скоро софтуер емулатор ми изглежда? Иначе (пак лично мнение) много ривърб и дилей има май по песните. Напоследък ме радват по-директни (in your face) звуци. Но това си е лично предпочитание де. Хи фан! ето ти Демо от преди 2 секунди записнао дирецт с ФАТАЛ ТУБЕ http://dimitar.audioshot.net/music/fatalDimitar.mp3 Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 18, 2004 Автор Отговорено Октомври 18, 2004 "Гост" съм аз де :wink: чули го! Цитирай
synchu Отговорено Октомври 18, 2004 Отговорено Октомври 18, 2004 АААААА аз кат говоря не приказвам, а? ) Знаех си че има мноооооого 'ляб във Фатал Тюба. Тва си е Van Halen on steroids да го е... Предполагам, че и всичко in-between ще хване.... Твърде яко !!! Ей са вече и аз силно го препоръчвам!!! Колко са транспортните разходи до тук? п.с. По Коледа ше помисля дали да не разбия "куче-касичка" да видим дали няма да има кинти и да си помисля по въпроса, че имам хиляда вида дисторшъни вкъщи и жената ше ме изфърли, ако докарам още няква кутия) пусни и на Калифорнията, когато имаш възможност да видим дали да не разбия и "прасе-касичка". Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 18, 2004 Автор Отговорено Октомври 18, 2004 АААААА аз кат говоря не приказвам, а? ) Знаех си че има мноооооого 'ляб във Фатал Тюба. Тва си е Van Halen on steroids да го е... Предполагам, че и всичко in-between ще хване.... Твърде яко !!! Ей са вече и аз силно го препоръчвам!!! Колко са транспортните разходи до тук? п.с. По Коледа ше помисля дали да не разбия "куче-касичка" да видим дали няма да има кинти и да си помисля по въпроса, че имам хиляда вида дисторшъни вкъщи и жената ше ме изфърли, ако докарам още няква кутия) пусни и на Калифорнията, когато имаш възможност да видим дали да не разбия и "прасе-касичка". Hi friend! ами калифорния е с повече среди! в сайта ми има едно соло чай ей ся ше го постна нема лъжа само реверба но няма разлика в тона Но Фатал Тубе по мяса на АМП ама клаифорния пук е поза соло маниаци а зз покупки пиши тук: www.guitardrive.com manager@guitardrive.com http://dimitar.audioshot.net/music/UponMyS...TCalifornia.mp3 Цитирай
synchu Отговорено Октомври 18, 2004 Отговорено Октомври 18, 2004 Mdam, Fatal Tube, повече ми харесва. Май ще взема да си го взема след някой друг месец. Като се огледах обаче някакъв DISTSTATION видях с един билюк екстри? Имаш ли го и него? Кажи някакво мнение? Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 18, 2004 Автор Отговорено Октомври 18, 2004 Mdam, Fatal Tube, повече ми харесва. Май ще взема да си го взема след някой друг месец. Като се огледах обаче някакъв DISTSTATION видях с един билюк екстри? Имаш ли го и него? Кажи някакво мнение? imam gi ! Д статион е като Tehc21 s British , California i Tweed! но незнам за кво са ти толкова ефекти колекция ли правиш :shock: Цитирай
synchu Отговорено Октомври 18, 2004 Отговорено Октомври 18, 2004 И на мен така ми се стори за ДИСТСТЕЙШЪНа. Мне не ми е тва идеята - колекция да правя. Мисълта ми е да си взема нещо прилично звучащо и достатъчно малко, така че като пътувам напред назад (което се случва по-често отколкото ми се иска) да мога да си го мъкна с мен. Досега си мъкнех Босс БР-532-ойката с мен, ама е доста голяма - не прекалено, но все пак си е голяма и е страшно неудобна за носене. Та затва. Пенкилерите на Зуум не ме кефят (то не че и емулациите на БР-532 са кой знае колко цвете, ама като за "на път" стават). Мисълта ми е да е нещо малко и добре звучащо или поне да не ме дразни. Цитирай
Delyan Отговорено Октомври 30, 2004 Отговорено Октомври 30, 2004 Яко!!! Фен съм ти определено (още от преди година-две, когато за пръв път чух някои твои парчета). Цитирай
Fortissimo Отговорено Ноември 11, 2004 Отговорено Ноември 11, 2004 Kakvo vi e mnenieto za V-Amp2 ,probvalili ste go,haresvali vi ? Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 11, 2004 Автор Отговорено Ноември 11, 2004 Kakvo vi e mnenieto za V-Amp2 ,probvalili ste go,haresvali vi ? Добре че се оттървах от него...... неможех да смеся никога такъв изкуствен презенс имаше направо ти разбива 3 -4 кц на ушите........ то бива емулация ама чак толкова не бива.... иначе в началото бях много вдъхновен.... Цитирай
Black Bird Отговорено Април 18, 2005 Автор Отговорено Април 18, 2005 http://dimitar.audioshot.net/music/NewAlbum/JackFrost.mp3 Цитирай
Black Bird Отговорено Април 18, 2005 Автор Отговорено Април 18, 2005 http://dimitar.audioshot.net/music/NewAlbum/Orpheus.mp3 Цитирай
Recommended Posts