brysnaria Публикувано Октомври 16, 2006 Публикувано Октомври 16, 2006 Не е нищо особено като аранжимент, но ме интересува независиммо мнение дали звуците са подходящи за този стил ,понеже ще правя няколко такива парчета? Благодаря предварително. http://brysnaria.hit.bg/indian.mp3 Цитирай
brysnaria Отговорено Октомври 16, 2006 Автор Отговорено Октомври 16, 2006 Е аре де, знам че повечето сте анти-чалга, ама айде помислете извън кутията както се казва ,моля . в момента няма кой друг да питам ! !!( Цитирай
CyberGene Отговорено Октомври 16, 2006 Отговорено Октомври 16, 2006 Флейтата или там квото е в началото е с някакъв кофти ривърб и на места звучи като от баня. И изобщо реверберацията ти е много кофти, не знам какви ефекти си ползвал. Намали я малко, а и смени типа, така е много изкуствен. Цитирай
brysnaria Отговорено Октомври 16, 2006 Автор Отговорено Октомври 16, 2006 (Редактирано) Флейтата или там квото е в началото е с някакъв кофти ривърб и на места звучи като от баня. И изобщо реверберацията ти е много кофти, не знам какви ефекти си ползвал. Намали я малко, а и смени типа, така е много изкуствен. Да , сега се сетих че бях сложил един дефоултски ривърб на фрути луупс , изабравих да го сменя... А какво имаш предвид да сменя типа? типа на кое, на парчето ли? Въпроса ми беше главно звуцита дали са ОК Редактирано Октомври 16, 2006 от brysnaria Цитирай
Свилен Бас Отговорено Октомври 16, 2006 Отговорено Октомври 16, 2006 Не познавам индийската музика, но звуците бих ги определил повече като ориенталски. Цитирай
CyberGene Отговорено Октомври 16, 2006 Отговорено Октомври 16, 2006 Имах предвид типа на ривърба - този звучи малко като концертна зала. Цитирай
beatle Отговорено Октомври 23, 2006 Отговорено Октомври 23, 2006 Sorry Пич,но това няма нищо общо с индийската музика !Нещо си се объркал,този тип дето ти е писал преди мене е прав заориенталското! Иначе не е зле! Цитирай
Recommended Posts