Topsun Отговорено Август 22, 2005 Отговорено Август 22, 2005 приятелю MDFk,мисля,че всяка тема си има своето разитие.като я преглеждам,трябва да отбележа,че си е супер готин мохабет.като искаш нещо точно по темата смятай,че скоро тя ще се изчерпи и пак няма да има разитие тук.така че .... Цитирай
progressive Отговорено Август 22, 2005 Отговорено Август 22, 2005 приятелю MDFk,мисля,че всяка тема си има своето разитие.като я преглеждам,трябва да отбележа,че си е супер готин мохабет.като искаш нещо точно по темата смятай,че скоро тя ще се изчерпи и пак няма да има разитие тук.така че .... и аз смятам че стана интересно... а и не мисля че сме много далеч от темата, защото всеки на базата на опит и това което знае за различните клавири споделя своите впечатления защо харесва или не Kurzweil... аз само веднъж съм свирил на Kurzweil К2500 и клавиатурата доста ми хареса, както и възможностите му. а и това което съм чел за тази марка също. не мога да кажа че не съм пристрастен към тази марка, но за съжаление все още не притежавам такъв клавир,... поради финансови причини... Цитирай
MDFk Отговорено Август 22, 2005 Автор Отговорено Август 22, 2005 Не ме разбирайте погрешно! Аз съм "за" за мохабета с развитие! По принцип освен в "Китара" на другите места е мъртвило и е добре че тук е живнало. Просто мислех че още малко може да се каже за "Курцвайл" - все пак и да погледна в сайта им(какъвто и да е той) няма да разбера нищо, така че разчитам на вас да поспорите за или против.. Respect! Цитирай
Yiwigi Отговорено Август 22, 2005 Отговорено Август 22, 2005 така че разчитам на вас да поспорите за или против..Respect! Абсолютно и аз така!!!! И не само за Курдзвейл, ами и за самплери, и за арпеджиатори и за какво ли още не, пък те хората си говорят за цени Цитирай
progressive Отговорено Август 22, 2005 Отговорено Август 22, 2005 ...така че разчитам на вас да поспорите за или против..Respect! щом каза да поспорите бъди сигурен че поне 10 човека ще скочат за това бъзикам се. Цитирай
Topsun Отговорено Август 22, 2005 Отговорено Август 22, 2005 има какво да се каже.един готин синткакво повече му трябва на човека,но според мен ако започнем да отваряме за всеки един модел ситезатори отделна тема...нещата малко ще поистъпеят.това имах в предвид.нека си говорим и спорим.там се ражда истината Цитирай
Recommended Posts