Telerig Отговорено Октомври 15, 2006 Share Отговорено Октомври 15, 2006 Ами за дистър и драйв хубаво кара два месеца ама я сложи батерия в дилей камионче, да речем DD или RV на Boss сериите дали ще изкара и половин час. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Октомври 16, 2006 Share Отговорено Октомври 16, 2006 Моя DigiTech DigiDelay дори не тръгва с батерия. Т.е. тръгва, ама колкото да светне. Оттам насетне не функционира нормално или изобщо не работи. Инак ТюбСкриймъра кара супер дълго време с една батерия, хем не е тру-байпас... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fenix Отговорено Октомври 17, 2006 Share Отговорено Октомври 17, 2006 (Редактирано) В допълнение на изчерпателните отговори на Ники само ще кажа, че най-лошата идея е да се купи "специализиран" адаптер. Просто няма такова нещо. А и е грозно да дадеш 30 лева за "специализиран" адаптер, след като китайския от 4 лева + два кондензера и стабилизатор за още 2 лева вършат същата работа!!! Аз така съм направил и храня два камиона без ник'ви грижи. Виж линковете, които е дал Ники има всичко по темата. Успех! В този слу4ай, аз съм на то4но обратното мнение. Имах го същия проблем със моят Бос МТ2 откакто имам камион4ето (ве4е три години брум...). И съм купувал мнооого видове трафове и все има брум. С батерийка няма разбира се. Но преди два месеца в един слу4аен магазин, видях траф, "който беше стабилизиран", взех си го и ве4е е абсолтна тишина. Направо се родих с това траф4е. Най/нормално траф4е на което поне на 5 места пишеше 4е е стабилизиран и нямам никакви грижи ве4е. Струваше 18 кинта и към 40 стотинки, но като се има предвид колко съм зле по физика, няма шанс да се оправя със стабилизатори и подобни. Тия дни мога да го снимам. Ако си от София, отиваш до Халите и тръгваш по Екзарх Йосиф (улицата покрай тях с трамваите, перпендикулярна на Мария Луиза). На първата пресе4ка завиваш вдясно (или вляво). Там има една верига магаъини за всякакви електри4ески джаджи (4 магазина на една и съща фирма разделени по сздзржание) и е единия от тях са трафовете, не съм сигурен дали беше магазина вдясно или вляво (магазините са разположени по протежението на улица Г.Вашингтон) ето карта http://bgmaps.com/services/links/links.asp...a95da139ae04e53 Според мене си заслужава инвестицията... Трафа дето си взех е 500мА... дет се вика, нека има. П.П *горното мнение се гради изцяло на текста дето е в bold Редактирано Октомври 17, 2006 от Fenix Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Октомври 17, 2006 Share Отговорено Октомври 17, 2006 Колегата BlackDragon тия дни си купи евтинджос адаптер и му сложи стабилизатор. Има точно МТ2. Каза, че е станало перфектно! Под "специализиран" адаптер имах предвид такъв, който е ТОЧНО за китарен ефект и струва именно поради този си надпис 30-50 лева. Кой каквото да ми говори - тъпа инвестиция е! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niki123bg Отговорено Октомври 17, 2006 Share Отговорено Октомври 17, 2006 Няма нужда да се караме, всички говорим за едно и също. Това, че мога да си направя такъв изправител (и вече съм си правил) не означава, че не бих дал 30 - 40 кинта за добре направен такъв примерно на БОСС - определено много ме мързи напоследък и нямам време да се занимавам с това, така че... От друга страна, не е лошо да се знае за какво става на въпрос, за да може човек да се ориентира по добре при покупка. Мп3-ките които съм постнал в една от темите ясно показват разликата между добре направен адаптер, батерия и кофти адаптер(макар че този който съм натопил да го играе кофти адаптер е всъщност един доста скъп китайски адаптер, който ми струваше тогава към 20 лв). Добавянето на един кондензатор далеч не е rocket science, но ако човек не може да се справи с това отива и си купува нещо което да бачка добре. За съжаление, основният начин да се довери човек при такава покупка (без да си носи китара, дист и кубе за да пробва) е да се опре на марка/модел и някак си почти естествено при нашите условия това се изчерпва с адаптер на Boss, всичко останало може и да върши работа, може и да не върши - божа работа. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Отговорено Октомври 17, 2006 Share Отговорено Октомври 17, 2006 И аз да допълня мнението на Baby_Thomas , снощи си направих моднатия адаптер, като танк е, металзоната спря да шуми... Проблеми никакви, стана за 5 минутки всичко Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts