Black Bird Публикувано Октомври 17, 2004 Публикувано Октомври 17, 2004 Хай! PC Recording maniacs! Това ще е 1 вия от многото постове в ваша помощ! http://michael.tippach.bei.t-online.de/asi...ll/SetupA4A.exe Тва са Универсални драйвери за вашата аудио платка с тях можете да свирите в реално 8) време с VST plugins!!!! Kato guitar Rig! :!: тенкс! Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 17, 2004 Автор Отговорено Октомври 17, 2004 ето Узерс мануал! http://michael.tippach.bei.t-online.de/asi...ll/install.html :roll: Цитирай
musicman Отговорено Октомври 18, 2004 Отговорено Октомври 18, 2004 Звучи заинтригуващо... трябва да се пробва ;-) Цитирай
Glacierise Отговорено Октомври 20, 2004 Отговорено Октомври 20, 2004 Мойте съболезнования към тия дето нямат хардуерно съвместима ASIO карта Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 20, 2004 Автор Отговорено Октомври 20, 2004 Мойте съболезнования към тия дето нямат хардуерно съвместима ASIO карта изобщо не рабираш :?: :?: :?: :?: :?: не се заяждам! тези дривери съм ги пускал на АС 97 на дъното и свирих с ГУИтар РИГ с 7 мс латенсия !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :?: :?: :?: :?: :?: Цитирай
Glacierise Отговорено Октомври 20, 2004 Отговорено Октомври 20, 2004 Ами защо тогава не си инсталираш нормален ASIO драйвер? Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 20, 2004 Автор Отговорено Октомври 20, 2004 Ами защо тогава не си инсталираш нормален ASIO драйвер? Нещо се объркахме! 1 во на мен неми требва Моята палтка си има доста добри платката ми е CreamWare Luna II i e okolo 400 evro в момента но не в тва е въпроса исках да кажа че с платка за 10 лв може с тези дриверс да се всири в реал тайм!!!!!!!!! is that enough understandable!? Цитирай
Glacierise Отговорено Октомври 20, 2004 Отговорено Октомври 20, 2004 Просто се чудех защо, щом на въпросната платка може да се подкара ASIO поддръжка, няма драйвери за нея, които да го правят Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 20, 2004 Автор Отговорено Октомври 20, 2004 щото са мушеници :twisted: Цитирай
AXE Отговорено Октомври 22, 2004 Отговорено Октомври 22, 2004 тези дривери съм ги пускал на АС 97 на дъното и свирих с ГУИтар РИГ с 7 мс латенсия !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :?: :?: :?: :?: :?: Би ли споделил как, щото аз съм горд собственик на гореспоменатата супер аудиокарта :roll: ама някакси не мога да сваля забавянето под 0.5 сек да кажем :!: :?: П.П. Не е от конфигурацията - мисля че Athlon 1800+(1.53MHz)/128DDR е достатъчно, пък и CPU-то ми не се натоварва повече от 25-50% като ползвам въпросната програма Guitar Rig. Цитирай
Vinetu Отговорено Октомври 26, 2004 Отговорено Октомври 26, 2004 Повярвай ми машината не ти е достатъчно бърза за да ти върви с латенсия по-малка от 7 ms. 7 ms е доста прилична латенсия за 'дървена' звукова карта. С Live! и Кх Project съм на 5 ms, но не забравяй че при повече тракове особено ако ползваш VST instruments, а те доста товарят процесора ще се наложи да дигаш латенсията, защото буферите започват по-бавно да се пълнят/празнят. Цитирай
IvanDTr Отговорено Ноември 6, 2004 Отговорено Ноември 6, 2004 Повярвай ми машината не ти е достатъчно бърза за да ти върви с латенсия по-малка от 7 ms.7 ms е доста прилична латенсия за 'дървена' звукова карта. С Live! и Кх Project съм на 5 ms, но не забравяй че при повече тракове особено ако ползваш VST instruments, а те доста товарят процесора ще се наложи да дигаш латенсията, защото буферите започват по-бавно да се пълнят/празнят. Защо да му е слаба машината, може би не е добре настроена? ASIO драйверите работят на по-слаби машини, мисля че от 200MHz Аз с едната машина съм с Audigy2 и спокойно си работя на 2 ms а CPU-то мие 1900+ Цитирай
Guest Plamen Отговорено Ноември 24, 2004 Отговорено Ноември 24, 2004 Хай!PC Recording maniacs! Това ще е 1 вия от многото постове в ваша помощ! http://michael.tippach.bei.t-online.de/asi...ll/SetupA4A.exe Тва са Универсални драйвери за вашата аудио платка с тях можете да свирите в реално 8) време с VST plugins!!!! Kato guitar Rig! :!: тенкс! Да, универсални са, но с малко уточнение. Имам Lexicon Core2, с драйвери само за Win98. Като прочетох преди година за ASIO4ALL, веднага се свързах с автора им, като го питах дали ще ми се реши проблемът под XP. Той ми каза, че няма да стане, понеже трябва да си имам драйвери (каквито и да е) под XP - в противен случай няма да проработи. Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 24, 2004 Автор Отговорено Ноември 24, 2004 Хай!PC Recording maniacs! Това ще е 1 вия от многото постове в ваша помощ! http://michael.tippach.bei.t-online.de/asi...ll/SetupA4A.exe Тва са Универсални драйвери за вашата аудио платка с тях можете да свирите в реално 8) време с VST plugins!!!! Kato guitar Rig! :!: тенкс! Да, универсални са, но с малко уточнение. Имам Lexicon Core2, с драйвери само за Win98. Като прочетох преди година за ASIO4ALL, веднага се свързах с автора им, като го питах дали ще ми се реши проблемът под XP. Той ми каза, че няма да стане, понеже трябва да си имам драйвери (каквито и да е) под XP - в противен случай няма да проработи. Цитирай
Recommended Posts