badValue Публикувано Април 9, 2014 Публикувано Април 9, 2014 (Редактирано) не съм виждал тема за това "откритие" ... http://www.pykmax.com/ Редактирано Април 9, 2014 от badValue Цитирай
G.Varbanov Отговорено Април 9, 2014 Отговорено Април 9, 2014 Щях да поръчвам, но ми се стори непрактично. Пробвай да си го сложиш в устата :> 2 Цитирай
genatawa Отговорено Април 9, 2014 Отговорено Април 9, 2014 (Редактирано) Перцето не прай свирнята... А и това ми изглежда много неудобно. Редактирано Април 9, 2014 от genatawa Цитирай
G.Varbanov Отговорено Април 9, 2014 Отговорено Април 9, 2014 Което не значи, че трябва да свирим с каквото ни падне. Аз лично имам 3-4 вида пера за всеки стил който свиря и намирам коренна разлика в тях Като протеза изглежда това, бих го пробвал от чисто любопитство, но наистина всички сетива сочат, че ще е неудобно Цитирай
Icarus Отговорено Април 9, 2014 Отговорено Април 9, 2014 Нещо, което държиш, и с него държиш друго нещо? Прилича ми на бананосъбирачката от Monkey Island. 1 Цитирай
genatawa Отговорено Април 9, 2014 Отговорено Април 9, 2014 @G.Varbanov И аз имам различни перца за различни стилове, но с това нещо в никакъв случай няма да свикна. (Поне така си мисля, но все пак никой не знае докато не опита.) И все пак нямам и желание да го пробвам след като съм свикнал да свиря с нормални перца и са ми предостатъчно удобни. Цитирай
G.Varbanov Отговорено Април 9, 2014 Отговорено Април 9, 2014 ^Така си е. Аз обичам да изпробвам нови неща, но на това не успях да се навия :> 1 Цитирай
kolio_k Отговорено Април 9, 2014 Отговорено Април 9, 2014 Изключително недомислено идея според мен (освен евентуално от пазарна гледна точка). Сериозно ще лимитира напреднали свирачи и ще учи начинаещи на лошо от самото начало! 3 Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Май 27, 2014 Отговорено Май 27, 2014 Това изобретение би ме затруднило изключително много, особено в случаите, когато свиря тапинг. Да не говорим, че човек трябва да промени тотално постановката на дясната си ръка...определено не ми допада и предпочитам да експериментирам със стандартни пера, но от различни материи / абанос, рог, кост /. Цитирай
Heartman Отговорено Май 27, 2014 Отговорено Май 27, 2014 Никак не изглежда практично.Наистина е по-добре да се експериментира със дебелини, материал, ъгъл на перото при свирене. Цитирай
Recommended Posts