Chkanee Публикувано Март 25, 2014 Share Публикувано Март 25, 2014 Здравейте,Имам проблем с ремонта на моят суббуфер на системата ми за домашно кино (която всъщност използвам за озвучаване от лаптопа ми). До скоро системата ми стоеше у един приятел във Велико Търново, който нямах възможност да открия, но наскоро се намерихме и най-накрая си получих отново суббуфера. Проблемът е там, че приятелят ми е изгубил дистанционното на системата и на всичкото отгоре няма спомени къде, как и защо. Лошото в същия момент е, че аз нямам спомени каква марка беше самата система и какъв модел.Днес ходих в един магазин, където много хора ходят с проблеми по техните аудио системи или проблеми от друг характер, но свързани главно с озвучаването на кола, апартамент и т.н. Човекът, който отговаря за магазина и извършва ремонтите, опита да ремонтира буфера ми с универсално дистанционно, което всъщност не успя да намери нужният код за да може да се работи с него. Проблемът е, че и самият суббуфер е като се пусне в контакта е в режим "Stand by" и е нужно на всякаква цена да се използва дистанционно за да може да бъде включено, иначе продавачът в магазина ми каза, че можело да се направи със копче за усилване и намаляне, но единственият проблем си остава как да преодолеем режима Stand by.Искам да попитам, ако някой знае и е имал същия проблем, дали може да се разреши това по някакъв начин и дали дори след като не се знае марката и модела на самата система, има шанс отново да прослушам музика от нея?БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ, КОИТО ЩЕ ИЗКАЖАТ МНЕНИЕ И БИХА МИ ПОМОГНАЛИ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Parni_Valjak Отговорено Март 25, 2014 Share Отговорено Март 25, 2014 Не може да няма някакво име, марка, модел поне. Направи няколко снимки - отзад, отпред. Където има някакви знаци. Виж и на останалите компоненти дали няма някакви обозначения. Снимай и тях. После качи тук снимките за да ги видят различни хора. Снимките да са качествени и да може да се чете от тях, за да има смисъл. 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Март 25, 2014 Share Отговорено Март 25, 2014 Като за начало, огледай за надписи по кутията и платката. По принцип, този форум няма такива теми като основен фокус. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Chkanee Отговорено Март 25, 2014 Автор Share Отговорено Март 25, 2014 Добре, мерси за информацията. Ще огледам платката и ще приложа няколко снимки, за да стане по-ясно за какво става на въпрос. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts