Motorista Публикувано Март 24, 2014 Публикувано Март 24, 2014 Здравейте, колеги. Искам да ви покажа два различни свята, които всъщност са много еднакви. Не е важно на колко години си, а колко са големи мечтите си. Направих този избор от песни, за да ви покажа едни познати концепции, с които сякаш всеки ден всеки от нас музикантите се сблъсква. Какво мислите по тая хаотично формулирана тема? Ето ви първият свят: Това видео показва, че клавиристът (дори на 60 години) е способен да прави шоу и да е със сценичен костюм. Ето го вторият свят: Този самодеец показа на света, че само един език е важен - езикът на музиката. Цитирай
Hillbilly Отговорено Март 24, 2014 Отговорено Март 24, 2014 Тя наистина е хаотично формулирана,тоест, бих казал от гледна точка на китарджия,че му е супер трудно да пее и свири едновременно това парче на човека от второто видео,Йоми си го свири с неговия маниер,и аз,въпреки ,че се майтапя добродушно с метъла признавам Сабат за голяма банда и това колко сме го свирили не е истина - То като си обичаш музиката и до 70 години да избуташ пак ще си същия и пак ще свириш,не пуска това,няколко години не свирих,но това ти е душата и айде пак..а жената ще ме утрепе,че вместо кола си взимам китарка.. 1 Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Март 24, 2014 Отговорено Март 24, 2014 (Редактирано) ^ И какво излиза, май че и на възраст може да не можеш... Т.е. да си аматьор? (за видео 2 става дума) Редактирано Март 24, 2014 от Parni_Valjak Цитирай
Hillbilly Отговорено Март 24, 2014 Отговорено Март 24, 2014 Този фен е в час,набляга на пеенето и затова го свири като на акустична малко ритъма,то няма как иначе,отделно няма туанга на гибсън и хъмбъкърите,а най-вече ме впечатли,че реагира бързо да свали микрофонията от пота в края ,това не знам страт ли е ,но си е трудно да изкараш по твърд звук със сингл койл адаптери. Цитирай
ultramega Отговорено Март 25, 2014 Отговорено Март 25, 2014 ^ И какво излиза, май че и на възраст може да не можеш... Т.е. да си аматьор? (за видео 2 става дума) Зависи какво се разбира под аматьор. Има случаи на слаби професионалисти и добри аматьори. Когато става дума за музика, аматьорите лично аз ги приемам за ентусиасти Не смятам , че възрастта и професионализма са пропорционални по някакъв начин . Все пак 60 години не е чак толкова много . Сума рок звезди ги задминаха и още подскачат по сцените 2 Цитирай
kolio_k Отговорено Март 26, 2014 Отговорено Март 26, 2014 Много ми хареса текста на второто парче! Цитирай
Драго_Норвегия Отговорено Март 26, 2014 Отговорено Март 26, 2014 Оценявам и двата индивида и мисля че след толкова упорит труд и дори модернизация в първия случай няма как да не се получи успеха.Бъркам ли се или този втория китариста беше Пешо Сливнишки от Диана Експрес? Цитирай
Recommended Posts