tsvetelindonov Публикувано Март 18, 2014 Публикувано Март 18, 2014 Здравейте приятели.. извинявам се за незнанието, си но се надявам да го оправим имам си компютар имам си и звукова карта м-аудио към нея излизат изходите за микрофоните и 2 изхода от които излиза звука нали. единя за слушали го ползвам .. другия за колони.. та въпроса ми е ... след изхода има усилвател с колонки, .. има ли някаква джа джа и как се казва.. която да седи между усилвателя и картата.. на която има еквалайзерни бутони.. мислълта ми е да мога да си пипам .. баса, трабала, високи , ниски и такива. но да не е усилвател .. 6тото аз си имам .. нз какво трябва да е точно мискер ли или контролер ли и ако някои може да разсясни положението.. не ми трябва смесване пултове или нещо друго само няколко бутона..тенк ю предварително мн як форум Цитирай
dontwarrior Отговорено Март 18, 2014 Отговорено Март 18, 2014 съществуват различни stand alone equalizers, честотни изравнители по нашенски, от различен клас. много зависи колко точки искаш да отделиш, и какъв тип (параметричен или с фиксирани честоти) би бил по удобен за теб: http://en.wikipedia.org/wiki/Equalization_%28audio%29 1 Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Март 18, 2014 Отговорено Март 18, 2014 Като гледам правописа на български на автора, май няма да му е от полза обяснението на английски от Уикипедията. Еле пък да знае какво е хиперболичен синус. От написаното се вижда , че няма бъкел представа дори от термините, камо ли от същността им. Мисля, че му е нужно най-напред да поработи върху себе си, за да може да разбира какво му се обяснява. Иначе може да си обясняваме, ама защо ли? Я най-напред да се запознае къде се намира Що е то форум и има ли той почва у нас? 2 Цитирай
emosms Отговорено Март 20, 2014 Отговорено Март 20, 2014 Много варианти за еквалайзер http://bad_link/ekvalayzer-jvc-sea-40-i449131511 рови, пробвай и т.н. Между другото, и в компа си имаш Цитирай
tsvetelindonov Отговорено Март 21, 2014 Автор Отговорено Март 21, 2014 Знам че имам и на компа, но въпросът беше друг. Видях каквото ми трябва просто не бях сигурен дали така се казва устроиството, трябваше ми за да си променям само единият канал без да се променя нищо на компа мерси пак .. и се извинявам, че не написах устроиство с и-кратко .. ама го няма едното копче. както и за другите грешки peace Цитирай
Recommended Posts