philphil Публикувано Октомври 8, 2006 Публикувано Октомври 8, 2006 ей съвсем сериозен съм ,обаче не знам как да се искажа и за тва се постарайте да ме разберете..........нали знаете онез китари с острите върхове, такива форми ,като на китариста на ПантерА.....няква такава ,чевен цвят, с флойд роус и т.н. ....дайте някоя снимка или инфо и горе долу по колко мангизи варват...... побързайте ако може.... . . .
DILETANT Отговорено Октомври 8, 2006 Отговорено Октомври 8, 2006 (Редактирано) Като си се разбързал толкова, иди във Фактор, там има китара Уошбърн като на Д. Дарел. Редактирано Октомври 8, 2006 от DILETANT
philphil Отговорено Октомври 8, 2006 Автор Отговорено Октомври 8, 2006 къде е тва .....я обясни! please
Phreaker Отговорено Октомври 8, 2006 Отговорено Октомври 8, 2006 http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=75
philphil Отговорено Октомври 8, 2006 Автор Отговорено Октомври 8, 2006 да де м не знам изобщо къде се намират тия магазини......имах предвид да ми дадете цени и такиа работи.....сес се
stratocaster Отговорено Октомври 8, 2006 Отговорено Октомври 8, 2006 използвай търсачката - направо се излагаш по тоя начин http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=75
LOE Отговорено Октомври 9, 2006 Отговорено Октомври 9, 2006 тая китара в фактор е уошбърн и е толкова далече от дарелска китара колкото може да бъде свирил съм на нея, няма флойд, адаптерите са чесно казано прекалено слаби за подобна музика, към формата нямам забележки но грифа не е удобен цената не е висока, все пак това е играчка подобие на китарата на която "прилича" а добра китара деан с флойд струва над 2500 лева трибют модела който ми хареса на мен, тоя с ръждата, струва над 5000 лева
musicman Отговорено Октомври 9, 2006 Отговорено Октомври 9, 2006 да де м не знам изобщо къде се намират тия магазини......имах предвид да ми дадете цени и такиа работи.....сес се Като отвориме магазин ще ти дадем цени. До тогава ще се наложи да идеш и да питаш и най-вече да ползваш търсачката.
Recommended Posts