kiki vai Публикувано Октомври 7, 2006 Публикувано Октомври 7, 2006 ех хора, хора, деградация и половина ви казвам. баща ми който свири гръцка музика ми каза , че ако му изсвиря една песен , ще ми купи boss gt 8 или digitech GNX 4 аз горкият свиря на класическа и нямам такава техника каквато се изисква НО щом става въпрос за награда е гледайте седнах и за два часа го напраих само и само да ми купи процесор дай боже да го хареса ето го и видеото Цитирай
stratocaster Отговорено Октомври 7, 2006 Отговорено Октомври 7, 2006 мисля, че скоро ще си собственик Цитирай
kolio_k Отговорено Октомври 8, 2006 Отговорено Октомври 8, 2006 Ще черпиш скоро,супер достойно си е Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Октомври 8, 2006 Отговорено Октомври 8, 2006 Тва си е далавера отвсякъде ((: Да си честит и да свириш все толко готино. Цитирай
don_pepinio Отговорено Октомври 8, 2006 Отговорено Октомври 8, 2006 Ха супер! И аз мисля че си спечелил вече! Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 8, 2006 Отговорено Октомври 8, 2006 супер!!! Дано да се смили! Цитирай
CaptiveAlien Отговорено Октомври 8, 2006 Отговорено Октомври 8, 2006 (Редактирано) Е, ти си изпълнил своята част от сделката. Ако в действителност ти го купи, евала на този човек П.П. А аз на нашите симфония на Моцарт в Сол - Джейсън Бекър стайл трябва да им изсвиря поне сигурно Редактирано Октомври 8, 2006 от CaptiveAlien Цитирай
kiki vai Отговорено Октомври 8, 2006 Автор Отговорено Октомври 8, 2006 пичове, спечелих облога бащата търся оферта Цитирай
Recommended Posts