Лими Публикувано Февруари 25, 2014 Публикувано Февруари 25, 2014 Преди няколко дни свирих в софийски клуб и един приятел ме записа с андроид телефон. За помощен акомпанимент ползвам лупер BOSS RC30. Бекинг вокалите ги "изпълнява" Harmony Singer. Стига съм критикувал другите колеги, сега съм ви "паднал" - ваш ред е! П.П. На моят компютър забелязвам разминаване между видео и звуковите сигнали. Не знам дали е така и при вас? 6 Цитирай
jabs Отговорено Февруари 25, 2014 Отговорено Февруари 25, 2014 ^+1 Но наистина леееекинко се разминават аудиото и видеото Цитирай
yotzzo Отговорено Февруари 25, 2014 Отговорено Февруари 25, 2014 (Редактирано) Дръпни темпото малко назад. Бързо е. Редактирано Февруари 25, 2014 от yotzzo 1 Цитирай
ultramega Отговорено Февруари 25, 2014 Отговорено Февруари 25, 2014 You tube имаше опция за синхронизация между звук и картина,ама не ме питай къде , че не помня Цитирай
sardaesox Отговорено Февруари 25, 2014 Отговорено Февруари 25, 2014 Сигурен съм, че никъде в интрото нямаше Ре (D)-мажор, иначе другото е ок. Цитирай
Лими Отговорено Февруари 25, 2014 Автор Отговорено Февруари 25, 2014 Сигурен съм, че никъде в интрото нямаше Ре (D)-мажор, иначе другото е ок. Е, да де, прав си! Никъде няма Ре мажор в интрото, а и аз никъде не свиря Ре мажор в интрото! Къде си го чул? На коя секунда? Може би го бъркаш с А7/4? Цитирай
sardaesox Отговорено Февруари 25, 2014 Отговорено Февруари 25, 2014 (Редактирано) Това на 0.23 и на 0.30 ми се иска да е A7/ 4, но не е - чисто ре-мажор го чувам, може да е от изсвирването, може от записа, най -вероятно от глухите ми уши да е, ама така го чувам и това си е. Редактирано Февруари 25, 2014 от sardaesox Цитирай
Лими Отговорено Февруари 25, 2014 Автор Отговорено Февруари 25, 2014 Това е А7/4: - от пета към първа струна свиря тоновете ла, ми, ла, ре, сол. Не знам защо чуваш Ре мажор!? Цитирай
sardaesox Отговорено Февруари 25, 2014 Отговорено Февруари 25, 2014 Наистина го свириш така, обаче акцента ти върху "сол" накрая е слаб, или тих и от това явно получавам това усещане, поне за мен е дразнещо.Нищо общо с темата, ама нали каза да се заяждаме... 1 Цитирай
Лими Отговорено Февруари 25, 2014 Автор Отговорено Февруари 25, 2014 (Редактирано) Е, най-после си изяснихме "проблема"! Прав си, защото първа струна ми е по-тиха и проблема идва от пиезото. Имало полза от критично "заяждане", а не от куртоазни хвалебствия! Редактирано Февруари 25, 2014 от Лими Цитирай
sardaesox Отговорено Февруари 26, 2014 Отговорено Февруари 26, 2014 Перфектно е, като се изключи малко по-бързото темпо и леко фалшивеещата китара в интрото Цитирай
Recommended Posts